Zuurpruim of een blij ei?

Er zijn wel van die mensen die altijd iets te klagen hebben. Of het nou over het weer is of over de nieuwe cassière in de supermarkt die zo onbeleefd is. Maar er zijn ook mensen die altijd vrolijk zijn. Zelfs fietsend door een natte regenbui, zingen zij nog vrolijk liedjes. Tot welke categorie behoor jij?

Mogelijke uitkomsten

Wisselvallig (99 x uitgekomen)

Gemiddeld genomen ben je wel tevreden. Je bent jezelf, je houdt van leuke dingen doen en ben tevreden met hoe het gaat. Soms kan dit ineens omslaan naar een negatieve bui. Niets is meer goed en alles gaat slecht. Op dat soort momenten ben je iets minder happy. Gelukkig verdwijnen deze buien snel, en ben je weer net zo vrolijk als voorheen. Jouw vrolijkheid is wisselvallig!

Blije ei (67 x uitgekomen)

Jij bent altijd vrolijk! Wanneer iets mislukt, lach je er hard om. Je gaat blij door het leven zonder dat je er zelf moeite voor moet doen. Je vindt gewoon alles leuk, of het nou naar een museum is of een picknick met vrienden. Jij bent overal voor in en zorgt ervoor dat het altijd gezellig is. Met jouw vrolijkheid wordt alles een feest!

Zuurpruim (12 x uitgekomen)

Jij ziet vaker het negatieve van iets, dan het positieve. Je kunt af en toe het heel leuk hebben en plezier maken, maar er valt altijd wel iets te klagen. Je bedenkt nog voor iets wordt uitgevoerd, al wat er allemaal mis zal gaan en wat voor verschrikkelijk nare gevolgen dit zal hebben. Je kritische blik maakt het voor anderen ook niet altijd leuker. Probeer iets meer te relaxen. Bij een foutje, vergaat nog niet gelijk de wereld. Met een iets positievere instelling, wordt jij zeker weer vrolijk!

Statistieken

Statistieken

Reageer (33)

  • IkHouVanNutella

    Komt deze quiz niet van donaldduck.nl

    8 jaar geleden
  • singaxx

    Blij ei JEEEEEEJ!!!
    Mijn moeder zij net dthetei gedeelte zeker klopt : D AWESOME! : )
    xx

    1 decennium geleden
  • HiIson

    Wisselvallig
    Klopt ook nog!! *is in een kudo-bui*

    1 decennium geleden
  • WildCharm

    blij ei xD

    1 decennium geleden
  • xLove1Dxx

    blij ei!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?