Ben jij klaar om all the way te gaan? (girls) (van de g!rlz)

Ben jij klaar voor jouw eerste keer seks? Sommige girls denken van wel, terwijl het misschien niet helemaal zo is. Ben jij over te halen als je vriendje je lief aankijkt en erom zeurt of blijf jij bij je principes? Zoek met deze test uit of jíj klaar bent om ‘all the way’ te gaan.

Mogelijke uitkomsten

That’s okay! (45 x uitgekomen)

Jij bent helemaal klaar om all the way te gaan. Misschien heb je het zelfs al gedaan. Prima, zolang je maar geen dingen doet waar je zelf niet achter staat én je het safe doet, zodat je niet bang hoeft te zijn voor ongewenste zwangerschappen of soa’s. Geniet er verder vooral van!

All the way? No way! (16 x uitgekomen)

Jij bent nog niet klaar voor seks en dat is helemaal oké. Jij vindt het belangrijk dat je het doet met een heel speciaal persoon, en die heb je nu nog niet, of in ieder geval ken je hem voor je gevoel nog niet lang genoeg. Top dat jij je niet laat ‘overhalen’ en gewoon bij je eigen principes blijft. Probeer dit vol te houden totdat je er wel klaar voor bent en dan wordt jouw eerste keer een ervaring om nooit te vergeten.

On your way (40 x uitgekomen)

Je bent al bezig met seks, maar nog niet helemaal klaar voor 'de daad'. Je denkt erover na, fantaseert erover en je verzamelt informatie. Je hebt al gezoend of bent een stapje verder gegaan. Het is een goed idee om je vast te verdiepen in verschillende manieren om veilige seks te hebben. Praat daarover met je vriendje, BFF, ouders of check het internet.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • Leeloo

    Haha No way. Klopt helemaal :)

    9 jaar geleden
  • CandyFreak

    On your way

    1 decennium geleden
  • Doofenshmirtz

    on my way xD

    1 decennium geleden
  • AndromedaVD

    on my way xD
    Deze quiz kom toch IETSJE te laat^^

    1 decennium geleden
  • hugmy

    haha All the way?? on my way!!!! haha nee ben nog nie klaar voorrrr

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?