Overleef jij de aanval van Victoria?

Jij bent Bella, en Victoria zit achter jou aan. Ze wilt je vernietigen, maar jij vlucht. Overleef jij de aanval van Victoria? [Je moet keuzes maken, dat beïnvloedt de uitkomst]. Ik zou zeggen, doe je best!

Mogelijke uitkomsten

Je overleeft het maar op het nippertje... (153 x uitgekomen)

Je vlucht door het bos, takken slaan in je gezicht, blijven haken in je kleren, maar je blijft maar doorrennen. Maar je weet dat Victoria véél en véél sneller dan jou is. Opeens voel je een koude hand op je nek rusten, en je beseft dat je opeens stilstaat. Een rilling loopt over je rug, en je hapt naar adem. Opeens hoor je een oorverdovend gekrijs uit de keel van Victoria. Ze laat je los, en met een klap val je op de grond. Voorzichig krabbel je overeind, en ziet dat Victoria daar met een gebroken nek ligt. Het ziet er niet zo smakelijk uit, nee. Voor je het weet, zie je een zee vol vlammen voor je, en voelt dat je word opgetild. Opgelucht kijk je naar zijn liefdevolle gezicht. Edward. Jouw grootste liefde heeft je gered!

Je hebt het overleefd... (90 x uitgekomen)

Je staat oog in oog met Victoria. Ze begint te grommen, en probeert naar je uit te halen. Maar opeens springt er een reuze grote wolf tussen jullie in. Het is.... de Jacob-wolf! Je bent blij dat hij er is, maar tegelijk ook bang. Je kijkt toe, naar het schouwspel tussen Jacob en Victoria. Je bent natuurlijk superbezorgd. Met bonkende hart kijk je toe. Opeens zie je dat Jacob Victoria in zijn greep heeft, hij is aan de winnende hand. Maar dan...

Je hoort gejank. Victoria heeft Jacob neergehaald. Je begint te schreeuwen, te huilen. Je rent naar Jacob toe, en ziet dat Victoria gewond wegvlucht. Je legt je hoofd op zijn borst en huilt. Je hebt het overleefd, maar ten koste van Jacob...


Een korte en krachtige uitkomst. Sorry als het een beetje te heftig was.. :x

Je hebt het niet overleefd... (9 x uitgekomen)

Je word neergesmeten door Victoria. Haar vlammende haar waait jouw kant op. Ze buigt haar rug, en springt op je af. Voor ze op je springt, gil je. Je voelt dat je lichaam brand, en hoopt dat het snel overgaat. Gelukkig gebeurt dat ook. Ze is verdwenen. Je hoort Edward je naam schreeuwen, maar je kunt je niet bewegen. Het brandende gevoel komt weer terug. En voordat je even naar Edward kunt kijken, word alles zwart.

Een korte en krachtige uitkomst. Sorry als het een beetje te heftig was.. :x

Statistieken

Statistieken

Reageer (46)

  • xaM

    Yes! Ik heb het overleefd, en Jacob ook!!!!!!

    8 jaar geleden
  • THGFan4ever

    Op het nippertje, gelukkig wel overleefd, verder leuke quiz en mooi geschreven uitkomsten ;)

    van mij een 10 en kudo

    1 decennium geleden
  • gtstlover

    op het nippertje

    1 decennium geleden
  • xxDragonxx

    Op net nippertje pffieww

    1 decennium geleden
  • 1LifeToLive

    overleeff, maar Jcob is dood :((huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)(huil)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?