Maak je eigen verhaal.

Je bent op de verjaardag van je vriendin. Je ziet een leuke jongen en hij vind jou leuk. Nu ga je vragen beantwoorden waarin je voor keuze's staat. Je kiest bij vraag 1 een antwoord. Daar staat naast naar welke vraag je dan moet. Dus de andere vragen moet je de keuze: n.v.t. kiezen. DAt betekend niet vna toepassing. Die vraag telt dan niet mee. Voor jongens moeten ze maar van een jongen een meisje maken.

Hij is wat onduidelijk, en de vragen staan volgens mij niet helemaal goed, maar ik maak een betere!

Mogelijke uitkomsten

Je dumpt hem. (42 x uitgekomen)

Jij kijkt naar hem. Als hij vraagt of je mee gaat twijfel je. Misschien wel, maar dan zie je het gezicht van je vriendin. Ze voelt zich alleen gelaten en je ziet het. Na een hele avond met hem flirten kun je eindelijk met hem mee. Je gaat hem mee. Maar op de bank zoent hij je. Je eerste zoen aan deze eikel. Je bent met hem meegegaan in plaats van je vriendin te steunen toen ze het moeilijk had. En de zoen is ook nog vreselijk ook. Je opent je ogen en ziet dat hij schrikt. 'Wat is er?', vraagt hij. Je staat op en draait je om. 'Ik vind je heel aardig, maar ik had nooit met je mee mogen gaan', zeg je. Je pakt je jas en loopt naar de deur. 'Oke, dat was gelogen. Ik vind je helemaal niet aardig,' zeg je en snel sluit je de deur. WAt een eikel. Je loopt het hele eind terug naar het feestje en daar zie je je vriendin in een hoekje zitten. Ze baalt, je ziet het aan haar gezicht. Na een poos praten is het goed en je pakt haar arm en vliegt naar de dansvloer. 'Niemand komt ooit tussen ons', zeg je en je lacht.

Eind goed al goed.

Je kiest hem! (19 x uitgekomen)

JE kijkt hem diep in de ogen en je kunt gewoon geen nee meer zeggen. Je pakt zijn hand en half zoenend lopen jullie naar zijn auto. Je stapt in en hij rijdt naar het strand. Eenmaal daar aangekomen ga je op een handdoek zitten. Hij pakt je hand en sleurt je mee naar de zee. Je glimlacht naar hem. Jullie trekken jullie kleren uit en gaan zwemmen in jullie ondergoed. Hij begint je te zoenen. Je voelt de passie. De allerlekkerste eerste zoen die je maar kunt krijgen. JE weet dat je nu ruzie krijgt met je vriendin en dat die nooit meer goed komt. Maar voor hem heb je dat helemaal over. JE hoopt dat je altijd bij hem kunt zijn. JE geeft hem nog ee kusje op zijn mond en zegt dan dat je naar huis moet. Thuis gekomen plof je neer op je bed met de grootste glimlach die er maar bestaat. WAt is liefde toch geweldig!

Je kiest voor beiden! (60 x uitgekomen)

Je kijkt naar je vriendin. Tuurlijk wil je met hem mee, maar je vriendin achterlaten? Je vraagt je af of je haar mee kan nemen. 'KAn mijn vriendin mee? Ze is nogal alleen?', vraag je. En tegen al je verwachtingen in zegt hij ja. JE glimlacht en spontaan druk je een zoen op zijn mond. JE wordt rood en snel loop je naar je vriendin. Die reageert heel positief, en met zijn driëen gaan jullie naar het strand. Je nieuwe lover pakt zijn gitaar en begint te spelen. WAt een geweldig feest. Een nieuwe lover en je vriendin mag hem ook. Je bent blij en geeft ze een knuffel. DAn trek je je schoenen uit en roep je keihard:'Wie er als eerste in het water is!' En je begint te rennen al snel gevolgd door je vrienden. wAt ben je toch een bofkont!

Je vriendin gaat er met hem vandoor. (15 x uitgekomen)

Je kijkt hem aan. Of je met hem mee gaat? Tuurlijk wil je mee. JE zegt ja en loopt met hem mee. Hij praat de hele tijd over je vriendin. Hoe geweldig ze wel niet is. NA 10 minuten kun je het al niet meer hebben en je explodeert:'DAn date je toch met haar?' Hij schrikt en dan ijkt hij je aan. 'Als je dat goed vindt. DAn flip je helemaal en al schreeuwend ren je terug naar het feest. Hij is met de auto en dus sneller daar. Eenmaal weer bij dat feest zie je je vriendin met jou nieuwe lover. Hij kijkt haar diepzinnig aan. HEt liefst zou je hem een knal geven en haar ook. Maar je houdt je in. JE rent huilend naar huis., Van hem had je het wel verwacht, maar van je bff. Je haat haar en op bed val je huilend in slaap. Wat een kut dag!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Terrence

    Je kiest voor beide.

    Klopt niet, ik zou gelyk voor mn vriendin gaan en niet eens gaan twijvelen!

    x

    1 decennium geleden
  • InsideBeauty

    k kies voor beide,
    maar ik zou gewoon mn vriendin kiezen. (A)

    1 decennium geleden
  • Pseudoniem

    ik kies voor beiden!
    klopt (: leuke quiz

    1 decennium geleden
  • Ilovemyself

    dumpt hem, vriendinnen zijn belangrijker(K)

    1 decennium geleden
  • Aliah

    Je kiest voor beide.
    Klopt wel (Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?