Bij welk groepje pas jij op school?

In Amerikaanse films zijn er altijd bepaalde groepjes op middelbare scholen. Gothic's, cheerleaders, nerds en ga zo maar door. In het echt is dat niet echt helemaal zo, maar er zijn wel altijd bepaalde groepen op de middelbare die veel met elkaar optrekken.. Doe deze quiz en ontdek bij welke groep jij hoort!! (flower)

Mogelijke uitkomsten

Leraar-lieverdje. (23 x uitgekomen)

Je bent slim, en kleed je meestal ook niet al te best.. Je blijft wel je zelf; en dat is heel goed! Je komt altijd op tijd op school, en bent aardig tegen de leraren. Waarschijnlijk ben je nog nooit naar de rector gestuurd. Je bent de ideale leerling: je bent een LIEVERDJE!

Gothic's! (2 x uitgekomen)

Je houdt vooral van uitgaan, ruige kleding en stoere dingen! Tijdens de les zit je graag te keten en je wordt er vast vaak uitgestuurd.. Je hebt wel hele gezellige vrienden waarmee van alles valt te beleven!

Chick's/Cheerleaders. (8 x uitgekomen)

Je hoeft niet perse blond te zijn, of dom; dat hebben mensen maar bedacht omdat ze het leuk vonden.. Je bent gewoon heel hip, en vindt het leuk om jongens te versieren! Let er wel op dat je altijd jezelf blijft, en niet meegaat met de stroom! Verder hou je veel van make-up, feesten en alle andere dingen die meiden leuk vinden!

- (53 x uitgekomen)

Jij hoort niet bij een bepaald groepje, je bent gewoon jezelf! Je maakt lol met je vrienden, doet rustig mee met de les, bent niet dom of slim, je bent gewoon heel normaal. Je kleed je zoals je zelf wilt, en hebt ook vrienden die je zelf leuk vindt. GA ZO DOOR! :D

Populaire jongens. (1 x uitgekomen)

Hierbij geldt eigenlijk precies hetzelfde als bij de Cheerleaders: Jullie zijn populair, hebben veel vrienden, maar doen het niet altijd goed bij de leraren.. Onthoud: Blijf altijd jezelf! ;a.

Slimme leerlingen! (3 x uitgekomen)

Deze uitkomst is eigenlijk best ideaal! Je bent een combi van alles! (Nouja, op gothic na..) Je bent geen nerd, maar ook al weer geen min. Je bent iets slimmer dan de gemiddelde leerling, maar hoort wel altijd bij de groep. Je hoeft niet altijd op te letten tijdens de les, want je haalt meestal toch een 8.. Ga zo door!

Statistieken

Statistieken

Reageer (17)

  • britany

    een leraar-lieverdje
    haha krijg twee juffen dus juffen-lieverdje

    1 decennium geleden
  • mitchjol

    een leraar-lieverde:P ik wou dat het waar wasxDen dat meen ik:$

    1 decennium geleden
  • TW4EVER

    maar je krijt een kudo leuke quiz

    1 decennium geleden
  • TW4EVER

    lieverdje oké niet dus ik haal gewoon goeie punten en de juf kan wel eens om ploffen omdat ik haar zo lastig val

    1 decennium geleden
  • xFLOOR

    HOOO, wacht even; wie was de cheerleader?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?