Wie uit Sonic The Hedgehog past het meest bij jou?

Bij wie van Sonic The Hedgehog pas jij het meeste?
Je kunt Amy, Sonic, Rouge en Knuckles als uitkomst hebben :)
De vragen zijn ook heel leuk!

Veel succes ;)

Mogelijke uitkomsten

Sonic (4 x uitgekomen)

Sonic belichaamt de wind. Hij leeft zijn leven zoals hij dat wil.[1] en maakt van zijn leven een serie van avonturen. Sonic haat onderdrukking en verdedigt derhalve altijd de vrijheid van zichzelf en anderen.Hoewel hij meestal een kalme persoonlijkheid heeft, heeft hij maar weinig geduld voor dingen die volgens hem te langzaam gaan.Sonic is van nature een waaghals, maar hij is wel eerlijk en loyaal tegenover zijn vrienden.
Indien hij een grote uitdaging aangaat, verandert zijn persoonlijkheid. Dan neemt hij het meer serieus.

Amy (11 x uitgekomen)

Amy is de altijd vrolijke zelfbenoemde vriendin van Sonic. Ze houdt niet van verveling, en heeft een sterke intuïtie. Mede hierdoor kan Sonic moeilijk aan haar ontsnappen. Amy's levensdoel is om het hart van Sonic te winnen. Maar dat is niet zo makkelijk als gezegd. Al weet ze niet dat hij ook echt gevoelens voor haar heeft. Zij zelf weet dit niet omdat Sonic altijd aan haar probeert te ontsnappen. Ook al lijkt ze een lief meisje, ze kan soms erg ongeduldig zijn.

Rouge (1 x uitgekomen)

Rouge is een professionele schattenjager die zich heeft gespecialiseerd in het bemachtigen van juwelen. Haar liefde voor juwelen maakt dat ze alles doet om ze te krijgen, ongeacht de riscio’s voor zichzelf en anderen. Rouge lijkt erg roekeloos te handelen, maar is in werkelijkheid behoorlijk sluw en manipulerend. Haar persoonlijkheid maakt dat ze meestal een antiheld is in de spellen.
Rouge kan vliegen, en is bedreven in vechtsporten. Ze kan ook zeer goed klimmen, graven en zwemmen. In veel incarnaties maakt ze gebruik van geavanceerde wapens en technologieën. Rouge beschikt ook over grote fysieke kracht.

Knuckles (0 x uitgekomen)

Knuckles is een rode antropomorfe mierenegel met paarse ogen. Hij draagt altijd bokshandschoenen met punten erop.
Knuckles is de laatste van een stam mierenegels. Hij leidt een teruggetrokken bestaan op Angel Island, alwaar hij al sinds zijn geboorte de taak heeft om de Master Emerald, die macht heeft over de Chaos Emeralds, te bewaken. Door zijn eenzame levensstijl is Knuckles vaak erg onnozel en koppig, en verliest ook vaak zijn geduld. Zijn korte lontje maakt dat hij makkelijk te manipuleren is, iets wat vooral Dr. Eggman meer dan eens heeft gedaan.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Lactare2

    Sonic

    1 decennium geleden
  • Akela

    Waar is Blaze?

    1 decennium geleden
  • Spike666

    wrm is tails er niet? :(

    1 decennium geleden
  • BlazeTheCat

    Heb alles van Wikipedia gekopieerd :$

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?