Born 2B Weird in <3

Dit is mn nieuwe serie.
Ik heb het samen met my friend geschreven en ik hoop dat jullie hem leuk vinden!

Xkuss en veel plezier!
(K)

Mogelijke uitkomsten

The beginning <3 (71 x uitgekomen)

Keihard gaat het tekeer, de tranen stromen over mijn wangen. Het snot schiet uit mijn neus en ik schaam me dood. Estelle giechelt hem dood. Je grijpt je sok & snuit je neus erin. Hoe kon dit nou gebeuren ? waarom moest je de bus nou missen ?
De volgende bus rijd voorbij. VOORBIJ ? het water spuit omhoog. Die verdomde lantaarn paal ook, deed ie het maar. Je laat je op de grond vallen van wanhoop. Je ziet niet dat Oliver aan komt lopen. Hij glijd uit door de oceaan die jij hebt geproduceerd. Hij valt over je tripple ass heen & glijd over de grond met z’n gezicht.
Au, dat moet pijn doen xD. Snel sta je op en grijpt in het donker. He, dit is iets.. Je grijpt eraan vast en begint hard te trekken. ‘Niet doooooooeen.’ ‘je mag daar NIET aan trekken.’ 2 armen grijpen jou hand vast. Je hoort Estelle en Kiwi hard lachen.

3 dagen later.

(Estelle pov.)
Biologie, wat een super saai vak. Oliver is je wat aan het vertellen over een of ander tjakkie dat blijkbaar hersenen zijn. Helaas heb jij net hard geroepen; ‘TJAKKIE? Dat heb ik niet, EERLIJK WAAR!’ ‘Okay, dat was een hele openbaring!’ roept Kiwi lachend door de klas. Kayleigh heeft het niet door maar er stroomt een waterval uit haar mond richting Kiwi. Ze heeft je net verteld dat ze sterk de neiging voelt om aan zijn oor te zuigen. Eigenlijk zou iemand er wat van moeten zeggen, want als ze dit blijft doen, valt er niet tegenop te dweilen. ‘Sexy hea!’ roep je richting Kayleigh, die meteen groenbruin word & wegkijkt. Als briljante ingeving vertel je tegen Oliver dat Kayleigh Kiwi leuk vind. Hij kijkt je raar aan. ‘alsof ik dat niet wist ? Toen ze naast me stond en Kiwi zag, begon ze spontaan je kwijlen. Ze keek me aan en zei maar snel dat ze Kiwi leuk vond, maar ik mocht het tegen NIEMAND zeggen.’ Ergens voor je valt Kayleigh naar voren op de trap, dit heb je alleen niet door. Je begint hard te lachen. Zo erg zelfs dat je niet eens door hebt dat je iedereen voor je valt & Oliver jou mee trekt aan je shirt. Dan kom je er ook achter dat je helaas vergeten bent je BH aan te trekken dan je Boenga’s bownsen alle kanten op. echt heel erg charmant. Je valt bovenop Kiwi die meteen keihard ‘Noenga Noenga!’ roept.
(kiwi pov.)
Estelle valt bovenop je. ‘Man I Love Noenga’s!’ roep je dan ook hard over de trap. Maar je had toch liever Kayleigh d’r Noenga’s op je gehad.
(Oliver pov.)
Je valt hard naar beneden with special thanks to Kayleigh. Je trekt Estelle mee naar beneden (kinda lullig =P) in de hoop dat ze op je valt. Alleen dan wel te letterlijk genomen.
(Estelle pov.)
Je schaamt je kapot, springt van kiwi en probeert op Oliver te vallen. Je valt dan ook op Oliver, met je gezicht op zijn gezicht. Je sluit je ogen en probeert hem te zoenen. Het lukt! Je voelt gelijk zijn tong, wel jammer dat ie zijn toch zo stil houd.

(Oliver pov.)
Estelle valt hard op je. Je ziet dat ze d’r ogen sluit, je neus in d’r mond stopt en hem heftig begint te likken.
(Estelle pov.)
‘Wat smaakt hij raar’ denk je. Dan ga je met je tong langs zijn neus gat. Hier begin je te bedenken dat dit toch misschien niet zijn heftige sexie tong maar zijn snottige verkoude neus is. Wanneer jij je mond van zijn ondertussen bedruipte en vol met kwijl neus afhaald. Begint hij hard te lachen. ‘gaat het lekker?’
‘ja heerlijk..’ ‘maar volgens mij is dit toch beter’ zegt hij & begint hij aan je oor te sabbelen. Je begint te giechelen. Wanneer hij een beetje los laat, grijp jij je kans en bijt in zijn oorlel. ‘dat voelt nou hetzelfde als toen Kayleigh er aan trok bij de bushalte. De woeste huilende snotterende Kayleigh. ‘whahaha!’ dus dat was het, hmmm & hoe voelt dit ? zeg je & je geeft hem een vurige tongzoen. ‘hummz, giegelend, stuntelend maar lekker ?’


Reactieess??:D

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • InsaneGenius

    :8

    1 decennium geleden
  • Noellaaa

    whahah egt leukxD
    ik kan niet wachten om de rest te lezen(owh wacht al gedaan(A) )

    XXX Noël(flower)

    p.s. donderdag kom je logeren,k heb er zin in!(yeah)

    1 decennium geleden
  • ELFishy

    Je grijpt je sok?

    Oh god ik ben dood (van't lachen)
    mega weird dit!
    I like it! xD

    1 decennium geleden
  • Literature

    WOW!
    Nogal weird!
    Ik snap er maar de helft van!
    Maar het is wel grappig!
    Snell Verderr :Y)

    1 decennium geleden
  • Bovicide

    verder^^

    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?