Slytherin woman...

Welke zwadderich leerling ben jij, of ben je ex-Zwadderich? Of liever een andere afdeling...

Mogelijke uitkomsten

Bellatrix Lestrange (96 x uitgekomen)

Jij bent een trouwe dooddoener, je haat modderbloedjes. En kerft het zelfs in hun arm. Jij bent geboren als een Zwadderaar.

Narcissa Malfoy (13 x uitgekomen)

Jij bent net zoals je zus, een dooddoener. Je bent de moeder van Draco, en de vrouw van Lucius. Je wordt beschreven als een mooie vrouw met lange blonde haren, die echter verwaand en misprijzend uit haar ogen kijkt.

Pansy Parkinson (18 x uitgekomen)

Jij wordt vaak gezien met Draco Malfidus, Vincent Korzel en Karel Kwast. Je schept er plezier in om Hermelien Griffel te pesten en haar voor gek te zetten, maar was met stomheid geslagen toen ze Hermelien op het Kerstbal zag, schitterend uitgedost en met een prachtige baljurk aan, aan de arm van Viktor Kruml. Jewordt omschreven als een meisje met een harde uitstraling, een gemeen karakter en een mopshond-achtig gezicht. Je wordt vaak gezien als de vrouwelijke evenknie van Draco Malfidus, en vaak ook als zijn vriendinnetje

Astoria Greengrass (2 x uitgekomen)

Je bent de vrouw van Draco. Je bent twee jaar jonger dan hij. Je bent het jongere zusje van Daphne. Zij zat in hetzelfde jaar als Draco.

Alecto Carrow (0 x uitgekomen)

Je bent een dooddoener, de zus van Amycus. En Geeft les in dreuzelkunde waneer sneep hoofdmeester van Zweinstein is.lerares Dreuzelkunde op Zweinstein, waar je de leerlingen leert hoe vreselijk Dreuzels volgens haar zijn; Ze maakt de leerlingen wijs dat Dreuzels gek, ongemanierd en helemaal niet slim zijn.
Je viel een keer Marcel Lubbermans aan omdat hij haar vroeg hoeveel Dreuzelbloed jij en haar broer hebben. Daarnaast moet jij de discipline handhaven in de school. Door Heer Voldemort wordt je gestationeerd in de afdelingskamer van Ravenklauw, omdat hij vermoedt dat Harry daar komt opdagen. Je wordt echter al gauw het slachtoffer van de Lamstraal van Loena Leeflang.

Daphne Greengrass (0 x uitgekomen)

Jij zat in hetzelfde jaar als Draco Malfidus en in Zwadderich. Ook ben je de zus van Astoria Goedleers die later Draco's vrouw wordt.

Niks... Je hoort hier niet. (115 x uitgekomen)

Wat doe je hier! Hoe durf je deze Quiz te doen, ga maar naar Griffoendor ofzo.

Statistieken

Statistieken

Reageer (33)

  • EsKaLiDiNg

    Uitkomst: Bellatrix Lestrange
    Uitleg: Jij bent een trouwe dooddoener, je haat modderbloedjes. En kerft het zelfs in hun arm. Jij bent geboren als een Zwadderaar.

    mmm, klopt wel. we zijn alletwee gestoord...
    al vond ik die reactie op mudblood Hermoine een beetje overdreven... ik had gevraagd hoe ze het gedaan had en zelf de rest van de kluizen leeggehaald. maar dan zonder opgemerkt te worden. en die mudblood gwn bij potter en vriendjes in de cel, daar gaven we later wel aandacht aan. xD

    1 decennium geleden
  • HipsDontLie

    belatrix!!

    1 decennium geleden
  • Rhine

    Bellatrix (dance)

    1 decennium geleden
  • DeidarasGirl

    bellatrix.... damn ik moet haar niet xD

    1 decennium geleden
  • kimyugyeom

    Griffoendor.
    ke, doeeiii Xo'

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?