Welke hakken passen bij jou?

Welke hakkenschoenen vind je het mooist? En wat past er echt bij jou? Doe deze quiz om erachter te komen.

Mogelijke uitkomsten

Peeptoe (206 x uitgekomen)

Je houdt van een wat nettere schoen, maar een die ook wel sexy is. Een peeptoe is vooral mooi in een effen, basis kleur, zoals zwart of gebroken wit. Ze staan mooi onder gala jurken en is daarvoor ook de perfecte schoen. Met een peeptoe houdt je de outfit rustig en je benen ogen langer.

Zeker de peeptoes van de Jimmy Choo collectie zijn prachtig.

Gladiator (514 x uitgekomen)

Je houd wel van een wat stoerdere schoen. De gladiator heels staan geweldig op een zwarte outfit, maar ook op een outfit met felle kleuren. Of je nou een skinny jeans aan hebt, een kort broekje, een leren jasje of een LBD. Het maakt de outfit af. Het oogt een beetje stoerder en uitdagender.

Mary Jane (1230 x uitgekomen)

De Mary Jane is een simpele hakkenschoen met een bandje. Ze ogen vaak schattig, maar ook serieus, en geordend. Of je nou een succesvolle zakenvrouw bent, een schattig meisje, of wat dan ook. Ze staan vaak leuk op een zwart-witte outfit, bijvoorbeeld een rokje en blouse of een schattig jurkje. Een skinny jeans match er ook mee.

Jeffrey Campbell Lita (575 x uitgekomen)

Een schoen die vooral in de felle kleuren, maar ook in het zwart en wit, eigenlijk alle kleuren, wel heel leuk is. Ze kunnen hartstikke verschillend zijn. Zwarte met studs ogen een stuk stoerder dan de schattige lichtroze of witte. Je kunt ze bijna overal op dragen, behalve op een net effen jurkje, dat staat wat minder. Een jurkje met een print erop en als je een panty eronder doet staat dan wel weer. De felle kleuren zijn leuk om een beetje saaie zwart-witte outfit op te vrolijken, maar ze kunnen ook heel stylish zijn. De hak is best breed waardoor het lopen erop niet zo moeilijk is en je langer kunt volhouden. Ze zijn met bijna alles wel te combineren en het is een hele leuke schoen.

Platform stiletto (410 x uitgekomen)

Deze schoen staat overal wel bij. Een coctailjurk, een galajurk, een skinny jeans outfit, een kort broekje, een rokje. Het maakt simpelweg bijna elke outfit af. Vooral de effen basis kleuren zoals zwart, navy, beige en wit kun je op vrijwel alles combineren en is erg fashionable. De stiletto heeft wel een hele hoge dunne hak, waardoor het vaak niet lang te dragen is en er ook lastig op te lopen, denk maar aan een bepaald soort stoeptegel. Als je ergens naar toe moet lopen, of er een hele avond op moet dansen is het niet de ideale schoen.
Wel maakt de stiletto met een hoog platform je benen een stuk langer. Het loopt in een rechte lijn en wordt niet onderbroken door een bandje of iets anders speciaal.
Vooral Louboutin heeft prachtige stiletto's met een hoof platform.

Sandaal (1103 x uitgekomen)

Deze schoen is best wel ideaal voor het dagelijks leven. Naar school, werk, of wat dan ook. De sandaal is stylish, maar ook praktisch. Zo kun je best een hele werkdag of schooldag erop lopen, in tegenstelling tot schoenen met een hoge hak. Het past goed op een casual outfit, een skinny jeans, kort rokje etc. Ze zijn erg zomerachtig en geven je voeten een beetje vrijheid. Een simpele sandaal is vaak al genoeg, een leuk steentje nog erop en hij is perfect. Er hoeven niet allemaal speciale grote dingen op te zitten, het simpel houden is ook al leuk. Vooral de bruine, maar ook zwarte en witte versie zijn erg leuk. Maar natuurlijk kun je er ook eentje met een leuk vrolijk gekleurd bandje.

Statistieken

Statistieken

Reageer (327)

  • Marisha

    Mary Jane
    Ze zijn wel mooi, maar ik draag geen hakken.

    7 jaar geleden
  • hogwartsgirl_

    Mary jane! Ik vind de platform Stiletto ook heel leuk!

    8 jaar geleden
  • Zwemlover

    mary jane maar gladitor past beter bij mij

    8 jaar geleden
  • rosa2002

    Sandaal gellukig maar

    9 jaar geleden
  • Shanx_x

    Mary Jane..
    Echt iets voor mij

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?