Welke smaak muffin zou jij nemen?

Stel je voor:
Je loopt door een willekeurige straat met een muffinwinkel. Plotseling begint je maag het geluid te maken van een kudde boze neushoorns en roept: "HONGERHONGERHONGER". Je bedenkt je dat je bent vergeten te ontbijten vanochtend. Je moet iets eten.
Je kijkt om je heen, maar nergens is een MacDonalds. Ook de oude hotdog die half uit de prullenbak steekt, trekt je niet echt aan. Dan valt je oog opeens op de muffinwinkel waar je voor staat. (Nou, dat was vlug -.-')
Je besluit dat het misschien verstandig is om een muffin te kopen. Je moet een smaak kiezen, MAAR HET ZIJN ER ZO VEEEEEEEL!!! (dramatic point)

Maar gelukkig raak jij nooit in deze situatie verzeild, want deze quiz geeft jou het antwoord als je niet meer weet welke muffin je moet kopen!

Mogelijke uitkomsten

DE CHOCOLADEMUFFIN (7 x uitgekomen)

Veel mensen denken dat een chocolademuffin en een brownie het zelfde zijn. De barbaren. Gelukkig weet jij deze zalige muffin wel te waarderen. Neem een hap van dit chocoladekleurige goud en je leven is een stuk zonniger.

WAARSCHUWING: OVERMATIG GEBRUIK VAN CHOCOLADEMUFFINS KAN SCHADELIJK ZIJN VOOR HET GEWICHT. RAADPLEEG VOOR GEBRUIK DE BIJSLUITER. ALS DE MUFFIN NEIGINGEN KRIJGT OM DE WERELD TE VEROVEREN, BEN IK NIET AANSPRAKELIJK.

DE AARDBEIMUFFIN (8 x uitgekomen)

Pas op, aardbeimuffins doen zich voor als lieve, zachtaardige lekkernijtjes, maar stiekem zijn ze KWAAD! Als je niet kijkt, eten ze alle andere muffins in de hele, wijde omgeving op en als je dan wel weer kijkt, zetten ze grote ogen op en zijn ze heel schattig.
Maar goed. Je hebt tenminste wat te eten... ^^

DE NINJAMUFFIN (5 x uitgekomen)

Dit is absoluut de allercoolste muffin EVER. Hij steelt van de rijken, geeft aan de armen (als hij iets over heeft), en hij is geen lelijke vos met een rare hoed, hij kan pijlen vangen met zijn blote handen, hij is sneller dan het licht EN hij kan veranderen in elke soort muffin die hij maar wil. Dit is DE NINJAMUFFIN. Als je hem kan vangen mag je hem opeten. Als je hem niet kan vangen heb je pech. En o ja... Pas op voor de werpsterren.

DE VANILLEMUFFIN (14 x uitgekomen)

Het is geel... Het is een muffin... Het smaakt naar vanille... Het is...
DE VANILLEMUFFIN! Yay! Vanillemuffins zijn zo vrolijk, ze maken je hele dag weer goed. Vooral als het er twee zijn.

JIJ HOUDT HELEMAAL NIET VAN MUFFINS!!! (3 x uitgekomen)

HOE KAN DAT? HOE KAN IEMAND NIET VAN MUFFINS HOUDEN? DIT IS VERSCHRIKKELIJK! WAT IS ER MIS MET JE? WAT HEBBEN WE FOUT GEDAAN? JE MOET NAAR DE DOKTER! HET IS EEN NOODGEVAL! O GOD, JE HOUDT NIET VAN MUFFINS....... O_O

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • haffie

    aardbei,die heb ik nog nooit gehad behalve als uitkomst van deze quiz.
    de lekkerste die ik ooit heb gegeten is chocolade.
    (Y)

    1 decennium geleden
  • DailyEllen

    Aardbei muffin (:

    1 decennium geleden
  • Gemeinsam

    De ninjamuffin :)
    *vangt ninja muffin en eet hem op*
    Njam Lekker

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Chocolade (H)

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Chocolade (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?