Op wie lijk jij het meeste uit mijn familie

Op wie lijk jij het allermeeste? Schrik niet van het resultaat! Ik hoop dat je het meeste op mijn lijkt. Maar het kan ook op mijn poes of mijn broertje vader of moeder.

Mogelijke uitkomsten

Mij! (34 x uitgekomen)

Je bent een gewoon meisje. Een beetje bezig met je lijf en ook met vriendjes enzo. Misschien vindt ik je wel aardig. Stuur eens een berichtje of gastenboek berichtje of laat hier gewoon een reactie achter. Laat je zien! Misschien heb ik nog tipz voor je!

Poes! (13 x uitgekomen)

Oke. Opletten. Je let niet zo goed op. Miauw ga maar praten met je soortgenootjes niet met mij!

Vader! (16 x uitgekomen)

Je bent soms wat bozig en houd je veel bezig met je lijf. Het kan ook wel wat minder. Ik jou leren kennen? Dacht het niet. Ik zoek liever andere mensen! Nouja je kan soms ook wel aardig zijn. Misschien heel misschien word je later nog wel wat beter...

Broertje (9 x uitgekomen)

Nee he. Ik had gehoopt dat je deze uitkomst niet had gekregen. Ik haat mijn broertje. Hij irriteerd me op alle mogelijke manieren. Probeer me dus niet te irriteren door in mijn gastenboek te schrijven of mij een berichtje te sturen. Je mag wel reageren wat je bent maar niet ergens anders!!!

Mijn moeder (15 x uitgekomen)

Je bent een zorgelijk soms wat chaotisch druk maar ook heel creatief typ. Je wil het beste voor iedereen en alles. Je wil alles maar helemaal goed en bent een beetje een perfectionista. Kalm aan maar het komt wel goed!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • xSibell

    Jou! yheaaabuddyx
    Ik ga nu lekker iets in je GastenBoek posten. (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?