Wie ben jij van mijn fanfics?

ik schrijf 2 fanfics. tokyo mew mew, en eentje van soul eater. vind uit op welke `jij het meeste lijkt.

Mogelijke uitkomsten

Ayame Grimm (9 x uitgekomen)

ayame is van mijn fanfic: soul eater
ze is de nieuwe leerling van shibusen dat een wapen is, maar geen meister nodig heeft. ze probeert nu wat van haar leven te maken na haar grijs verleden. maar een death skythe worden is niet zo gemakkelijk. zeker wanneer de liefde er bij komt kijken.ze is superrr verliefd op kid ;D (naja wie niet XD) maar ze is heel erg ouderwets gekleed en netjes , maar dat komt omdat ze echt heel erg streng is opgevoed (dus zonder TV, of een pc! en zonder muziek!)

Persoonijkheid:
net zoals ayame ben je heel erg stil en verlegen. soms lijk je zelfs gevoelloos. maar je heb ze wel. maar als je je lekker in je vel voelt, en je thuis voelt in een vriendenkring, zal je wel ietsje meer open worden.

Kumiko Harajuku (1 x uitgekomen)

zij is van : tokyo mew mew
ze is een meisje met het DNA van een vleermuis. kumiko is een super sterk meisje, haar beste vriendin is haar zus Yamada. maar haar ouders hadden kumiko geadopteerd toen ze 4 jaar was. ze is blij met de nieuwe vrienden die ze heeft gemaakt. alleen ze is verliefd gewoorden op diegene op wie ze juist niet verliefd wilde zijn: kisshu! ze heeft dus een soort van alien-racisme ontwikkeld. maar haar droom is om een beroemde rocksterzangeres te worden.

persoonlijkheid:
je kunt super koppig en eigenwijs zijn. daardoor heb je vaak snel ruzie met alles en iedereen. maar aan je beste vriendin kan je alles kwijt. je heb lef, en durft je dromen te volgen. alleen soms wil je niet toegeven aan je gevoelens. mensen kunnen soms bang voor je zijn omdat je een grote mond heb en super stoer doet. maar diep van binnen ben je eigenlijk een heel erg gevoelig meisje.

Yamada Harajuku (4 x uitgekomen)

zij is ook van de fanfic: tokyo mew mew
yamada is het meisje met het DNA van een vos. haar kleur is rood. en ze is tot over haar oren verliefd op akasaka. en ondanks hij zeker 10 jaar ouder dan zij is, zal ze niet stoppen voordat ze hem heeft. ze heeft een normale reputatie op school, maar haar zusje\bff kumiko wordt wel eens gepest, en die beschermt ze dan. maar ze is ook een supergoeie vriendin.

persoonlijheid:
zoals yamada kun je koppig zijn, en zal je niet stoppen met die ene leuke jongen versieren tot hij jou ook wilt. je kunt ook heel erg lief zijn, supermelig, maar ook bloedserieus. en je bent ook heel erg beschermend.

als dit niet klopt heb je pech XD

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Player

    Kudo, trouwens. :)

    1 decennium geleden
  • Player

    Yamada Harajuku

    Ghehee, de beschrijving klopt eigenlijk wel.(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?