wie ben jij van Angel Beats?

Angel Beats is een supercoole anime, dat gaat over een aantal scholieren die dood zijn gegaan, en daardoor in de afterlife komen, dat is een soort enorme school. maar de mensen die dood zijn gegaan, en daarzo zitten, zijn er een paar die rebellen zijn tegen god. maar je denkt nu dat als ze al dood zijn, ze niet nog een keer dood kunnen gaan. dus wel! want als iemand ze in stukken snijd of door het hoofd schieten, woorden ze een paar minuten later weer wakker. maar de enigste manier om uit de afterlifeschool te komen is om je dood te accepteren. het rebellenteam is begonnen met yuri, dat als god echt zo goed is, waarom ze hun soms op zo een gruwelijke manier dood laten gaan. ze vechten allemaal tegen tenshi(japans voor angel), zij is een handlanger van god, en heeft bepaalde wapens. op wie lijk jij het meeste?

Mogelijke uitkomsten

Yuri (2 x uitgekomen)

jij lijkt het meest op yuri!
yuri is een meisje die het rebellteam is begonnen, ze is een echt hele goeie leider die slim is, maar wel een beetje koppig is. zij is (ze wilt het niet toegeven, maar ik denk dat het zo is) omgekomen bij zelfmoord. haar ouders waren rijk, en die hadden 4 kinderen. yuri was daarvan de oudste. op een dag in de zomervakantie gaan haar ouders uit stappen, en yuri moet de leiding nemen. maar dan komen er allemaal dieven, die het hele huis begonnen te slopen en yuri opdroegen iets waardevols voor ze te vinden binnen 10 minuten, want anders gaat om de 10 minuten een broertje of zusje dood. het is yuri niet gelukt en al haar broerjtes en zusjes waren vermoord. de politie kwam later. en daardoor heeft ze waarschijnlijk zelfmoord gepleegd. zielig hea?
maar ze is een supercool meisje! dat is wel zo XD

tenshi (tachibana kanade is haar echte naam) (11 x uitgekomen)

jij lijkt het meeste op tenshi!tenshi is de handlanger van god, ze heeft best wel veel wapens (een daarvan zie je op de foto). ze is onwijs sterk en nogal onverslaanbaar. maar als ze normaal is praat ze nooit, en als ze praat is dat onwijs zacht. ze is de council presidant ofzo, dat is opperleerling of iets wat daar op lijkt. maar ze kan ook wel best lief zijn, maar helaas is ze behoorlijk eenzaam. het word niet in de serie bekend hoe zij is gestorven. haar wapens zijn: sonic hand (ze heeft ongeveer 5 versies van dat wapen), ze kan vliegen met engeltjesvleugels (komt maar 1 X in voor), ze heeft een schild en een healer, ze kan haarzelf vermenigvuldigen, en supersnel ontwijken.

otonashi (0 x uitgekomen)

jij lijkt het meeste op otonashi! hij is de nieuweling van het rebellenteam. hij is nieuwschierig, maar moet wel even wennen aan het idee dat hij dood is enzo. hij heeft wel enige gevoelens voor tenshi (angel, of tachibana kanade). hij heeft een nogal tragische dood gestorven, want hij had een zusje die enorrum ziek was en dood zou gaan. met de slechtverdiende rotbaantjes die hij had, kocht hij telkens stripverhalen voor z'n zusje. uiteindelijk heeft hij haar beloofd om mee naar buiten te nemen met kerstmis, dat is hem gelukt. maar dan gaat ze dood. hij wou vanaf dat momet dockter worden zodat hij mensen gelukkig kon maken, hij heeft er lang en hard voor gestudeerd. maar als hij in de metro staat, krijgt hij samen met de andere mensen in de metro een vreselijk ongeluk. als hij weer bij bewustzijn is, komt hij er achter dat de ondergrondse metrolijn is ingestort, geen uitweg dus. hij wist de overlevende een week lang in leven te houden, hij staat zelf op het punt dood te gaan met de anderen, en schrijft uiteindelijk een donorkaartje in. en dan gaat hij dood, en precies op dat moment komen de hulpverleners, en toen was hij in de afterlife battlefront.

best wel tragies (schreef ik dat goed?)

yui (2 x uitgekomen)

jij lijkt op yui! zij is nogal een death heavy metal freak, haar droom gaat in vervulling als ze in de band GirlsDeadMonster mag zingen en gitaarspelen. dat kan ze heel erg goed. ze is dus behoorlijk muziekaal. GirlsDeadMonster hoort bij het rebellenteam om tijdens grote optredens in de school iedereen af te lijden zodat de rest van het team hun missies kunnen voltooien. maar yui is echt enorrum lache want ze kan vreselijk droge opmerkingen maken en ze is verliefd op hinata, maar ze haat hem ook best wel heel erg. zij is doodgegaan omdat ze een handicap had waardoor ze amper kon bewegen, of iets wat daar op leek. maar ze keek de hele tijd TV, en zo begon ze allemaal dromen te krijgen. bijvoorbeeld in een rockband gaan(check), een doelpunt te scoren met voetbal, een ingewikkelde truck die alleen worstelaars kunnen, en nog veel meer. nou, uiteindelijk is ze gewoon doodgegaan. maar ze is ook soms best wel lief hoor!

ik vind haar een van de leukste characters.

hinata (0 x uitgekomen)

hinata is ook wel cool XD , hij is de beste vriend van otonashi en pest hem wel eens dat hij gay is(otonashi doet dat ook terug). hij kan ook wel eens gare dingen zeggen, en soms is hij nogal een pervert. hij is heel erg goed in honkbal. maar dat werd ook zo een beetje z'n dood. want hij heeft in een honkbalteam gespeeld toen hij nog leefde. het ging op dat moment niet goed met dat team, en dat kwam door hem. oppeens komt er een vreemde vent, en die geeft hem drugs omdat hij het daardoor beter zou gaan doen. dus niet, hij wilt die honkbal vangen en toen ging hij hartstikke dood.
wist ik veel X3

TK (1 x uitgekomen)

jij lijkt op TK. niemand weet z'n echte naam. want hij doet er nogal misterieus over. hij kan supergoed dansen, en praat voor het grootste deel in het engels. hij is best wel een coole gast en ook behoorlijk sterk. het is niet bekend hoe hij is doodgegaan.

shiina (2 x uitgekomen)

u R shiina! zij is ook wel een cool meisje. ze is heel erg lenig, en het grootste deel van de serie balanceert ze altijd wel wat op haar vingers. ze zegt ook heel erg vaak; how shallow minded. vraag me niet waarom. het is niet bekend hoe zij is gestorven, maar ondanks ze altijd misterieus en dood doet, heeft ze een vreselijk grote zwak voor schattige dingen.

noda (0 x uitgekomen)

noda is een nogal aggeresieve gast, hij heeft altijd een zijs bij zich. hij is snel geirriteerd. maar ondanks die keiharde buitenkant heeft hij ook wel gevoelens. tja, voor yuri dan. het is onbekend hoe hij is doodgegaan. maar het is wel lache hoe hij in zijn eigen vallen trapt XD als je de serie bekijkt begrijp je wat ik bedoel.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Samford

    Yui, I Like Her

    1 decennium geleden
  • ILove1DLove

    tenshi

    1 decennium geleden
  • rianneZ

    kanade :D

    1 decennium geleden
  • shoudai

    tenshi: ik ken haar niet maar ze is zo KAWAII

    1 decennium geleden
  • Gibbs

    yui

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?