Wie ben jij van de hoofdpersonen uit mijn stories?

de titel zegt het al, ga maar maken. en kom dr achter B)

Mogelijke uitkomsten

Marty (revenge) (3 x uitgekomen)

jij lijkt het meeste op marty! marty is een meisje dat best wel een heel erg problemenkind is. dat wilt niet zeggen dat jij dat ook bent! maar net zoals marty ben je koppig, eigenwijs, romantisch, en houdt heel erg van lezen.

Marleen (wolf girls) (7 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op marleen! ze kan in een witte wolf veranderen, en heeft ook een supervorm en heeft speciale windkrachten.
net zoals marleen ben je erg eigenwijs, en wilskrachtig. maar je bent ook heel erg lief en een supergoeie vriendin. en een tikje verlegen


>ja, die tekening die heb ik gemaakt en ja, ik weet dat ie verrot is<

Felicia (wolf girls) (1 x uitgekomen)

jij lijkt het meeste op felicia! zij is samen met marleen de hoofdpersoon uit wolf girls. ze kan in een grijze wolf veranderen, met ook de zelfde rode met gele pony over haar oog. zij heeft ook een supervorm, en heeft speciale duistere\demon krachten.
maar je lijkt het meeste op haar omdat ze aggressief is, extreem eigenwijs, soms wat kattig. maar je bent ook heel erg moedig en sterk, en ook een behoorlijk goede vriendin. als het om de liefde gaat is het een drama met haar. ook is ze heel erg muziekaal en bespeelt 7 instrumenten (piano, viool, harp, gitaar, fluit, trompet en drum)

Dan (de vleugels van een wolf) (1 x uitgekomen)

jij lijkt het meeste op dan! hij is een mannelijk hoofdpersoon.
voor als je een jongen of meisje bent, je persoonlijkheid lijkt het meeste op die van dan: doorzetter, nieuwschierig, en vriendelijk. maar net zoals dan kan je wel extreem veel vragen stellen XD

Kumiko (tokyo mew mew (mew mew power): the hidden mew's) (1 x uitgekomen)

net zoals kumiko ben je een behoorlijk driftkikkertje. je bent koppig en je heb heel erg veel ruzie met alles en iedereen. haar droom is om een rockster te worden. met de liefde is het echt een probleem. je bent net zoals haar verliefd op diegene waar ze juist niet verlieft op wilt zijn(hoeft niet per se te kloppen). maar net zoals haar speel je een soort hard to get spelletje. maar ze kan ook wel heel erg lief zijn. haar specialiteit zijn droge opmerkingen maken.
jij ook?

Yamada (tokyo mew mew (mew mew power): the hidden mew's) (6 x uitgekomen)

jij lijkt het meeste op yamada! zij is de grote zus van kumiko. haar voordelen zijn dat ze niet zal rusten tot ze haar doel berijkt heeft (bij de liefde bijv.) dus jij zult er ook alles aan doen om je doel berijkt te krijgen. ze is ook heel erg lief en vredelievend, behalve als het er op aankomt, dan kan iedereen maar verstoppen voor je woede. en net zoals jij is ze erg sterk , maar kan ook op de meest vreemde ideeen komen. net zoals kumiko. en zal jij, net zoals haar door het vuur gaan voor de mensen van wie je houdt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • aapje13

    yamanda

    8 jaar geleden
  • 9MoChenka9

    Marleen, trouwens je hebt gelyk over je tekening

    Grapje hoor XD
    HEEL HEEL MOOI!

    Kudoooo :]

    1 decennium geleden
  • invisible14

    Ik ben marleen van wolf girls! :D leuke quiz! van mij krijg je een kudo hoor <3 en je tekening is helemaal niet verrot..ik vind dat je mooi kan tekenen..<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?