Ben jij een superspion?

Ben jij een held en wil jij graag een Secret Agent worden? Doe dan de quiz! Heb jij als uitslag super spion. Dan krijg je een link naar een website suc6. (typing)

Mogelijke uitkomsten

Super Spion! (31 x uitgekomen)

Jij bent een echte super spion. Jij weet alles! Je kan makkelijk lid worden van de SA. Ga daarom naar http://www.SecretAgents.jouwweb.nl suc6. Je hoeft op deze website niet te registreren maar als je echt lid wilt worden moet je op de leden pagina contact opnemen.

achter de computer spioneren. (5 x uitgekomen)

Jij vind spion zijn wel leuk. Maar jij houd niet van vechten. Jij bent heel aardig voor iedereen. JE kan spion worden, maar dan moet je wel binnen blijven en niet buiten op jacht gaan.

slechte spion. (7 x uitgekomen)

Jij bent geen goede spion. Jij vertelt aan iedereen door dat je een spion bent als je dat zou zijn. Je kan geen geheimen bewaren. JE bent overal bang voor. Helaas, je word geen spion en je kan geen lid worden van de SA. veel suc6. Zoek maar een hobby. Secret Agent is echt een beroep en jij ziet het meer als geintje of grapje of lol. MAar dat is het niet.

super schurk! (19 x uitgekomen)

Jij wilt alleen spion worden zodat je makkelijk andere spionnen aan kan vallen. AMar helaas je bent gezakt voor de test. Je word niet toegelaten tot de SA.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • layyla

    super spion yeeaahh

    1 decennium geleden
  • Gibbs

    Super spion!

    Yeah(cool)
    Watch out, the new James Bond is here! x']

    1 decennium geleden
  • WAYTOHELL

    wauw ik ben eeevil

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?