in welke fictionele wereld hoor jij?

fictieve werelden zijn vaak beter dan de echte wereld. De echte wereld stelt alleen maar teleur, dus daarom wensen we onszelf in andere werelden. Hoe vaak heb je niet gewenst dat Harry Potter echt was, of dat je kon leven in het verhaal van de hobbit. persoonlijk vind ik het moeilijk om te kiezen, dus daarom raad ik jullie aan om deze test te doen! Laat de waarheid spreken.

Mogelijke uitkomsten

De Hobbit (14 x uitgekomen)

jij leeft in de wereld van de hobbit, je kunt een moedige Dwerg zijn, een simpele Mens, een hooghartige Elf, een machtige Tovenaar of een vriendelijke hobbit.

divergent (4 x uitgekomen)

jij zou perfect passen in de wereld van het boek/film Divergent. alles netjes verdeeld in verschillende facties, iedereen weet waar hij of zij hoort, en de maatschappij functioneerd goed.

Harry Potter (25 x uitgekomen)

Je zou niets liever willen dan dat Harry potter echt was, de magie, de school. Gewoon alles. Je zou er alles voor over hebben om in deze boeken/films te kunnen leven.

Percy Jacson (7 x uitgekomen)

De Grieken zijn cool! ze hebben stijl, en goed eten, en hun Mythologie is helemaal de bom. jij wil heelgraagheelgraagHEELGRAAG dat Percy en zijn vrienden echt zijn.

disney (4 x uitgekomen)

Jij wil graag in een Disney verhaal Zitten, de sprookjes en de personages vind je heel erg leuk.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • aquamist

    Percy Jackson!!!!!!!

    7 jaar geleden
  • MrsFitz

    HP (H)

    7 jaar geleden
  • Phlegethon

    Hp! Maar ik had ze allemaal leuk gevonden (cat)

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?