welke pup past het beste bij jou

iedereen wil wel graag een pup in huis ! maar wat voor een ? kom het hier te weten !!!!!(H)

Mogelijke uitkomsten

Sint-Bernardspup (0 x uitgekomen)

oooh !! wat schattig ! bij jou past de Sint-Bernardspup het beste ! maar , deze kleine hondjes worden groot ( en zwaar) , maar ik denk wel dat jij daar volledig op voorbereid bent.

golden retriever pup (25 x uitgekomen)

iedereen kent ze wel , de golden retriever pups ! hier is hij nog klein maar het beestje gaat naderhand groeien . wel al toen dat je op deze quiz drukte had ik door dat jij hier de gepaste persoon voor was!

cockerspanielpup (8 x uitgekomen)

deze hond komt het meeste voor in de kleur bruin en met z'n schattig snoetje ! dus als je ooit een hond wilt aankopen koop de cocker spaniel !

boxer pup (1 x uitgekomen)

grooommmmmm , een boxer typische jachthond . wie weet moet je je voer nu niet meer in de winkel kopen !!!! hij vangt het zelf wel !!!!!:D XD

chihuahua pup (3 x uitgekomen)

oooooohhhhhhhhh z'on klein chihuahuatje !!!!! en dan nogwel in een bekeer! je doet je dieren graag kleren aan dus waarom niet een kleiner formaat !!!!

beagle pup (3 x uitgekomen)

deze hond wordt ook niet super groot (middelmatig), en ik denk dat jij dat wel gepast vind!!!

bloedhond pup (0 x uitgekomen)

als je deze naam hoord denk je al direct van : ieuw bloed!!!!!!! maar nee! deze pups zijn schattig! en later als ze groter worden zijn ze wel minder actief deze flappoor hond! hihihihiXD

engelse bulldog pup (0 x uitgekomen)

iedereen wil toch eens een aaitje geven aan z'on schattig bolletje !!!! maar jij wilt meeer !!!! jij wilt er een hebben , laat niemand wachten en ga direct naar de hondenwinkel of het asiel!

chinese gekuifde naakthond pup (0 x uitgekomen)

wat een lange hondennaam zeg !!!! de meeste mensen vaale meer voor wollige vachten of heel veel krulletjes ,maar jij niet !! jij hebt liever geen vacht! maar toch nog een grappige hond ! zie hier : deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee naakthond!!!




ps: kan fout zijn !!! hihihihihi

chow chow pup (2 x uitgekomen)

hahahahahahahaha z'on pluise bol ! laat me niet lachen !
er in getrapt !!!!!!!!!!!!!!!!!! het is echt jou hond schattig XD XD:D / good luck

dalmatiËr pup (4 x uitgekomen)

101 dalmatiers iedereen kent ze wel !!!! wel , je vond het echt een leuke film he ! weet je wat koop er zelf een inplaats van elke dag met een jaloerse blik naar die film te kijken!!

deense dog pup (1 x uitgekomen)

ja ik weet het dit is geen pup meer !!!! ik wou je gewoon laten zijn hoe groot ze wel niet worden , maar nu weet je het!!!! je bent er heelemaal klaar voor om een(een paar) deense dog pup(s) in huis te halen :D

duitse herder pup (9 x uitgekomen)

de duitse herder! wat krijg je het liefst een aanbod om te komen werken als 'duitse herder' of een hond 'duitse herder' ?! ik weet het wel!!

dwergpoedel pup (1 x uitgekomen)

ooooh !!! en deze poedel blijft zo schattig en klein !! is dat niet geweldig :een poedelpup die 2 centimeter groter wordt dan daarvoor ?! :D

keeshond pup (1 x uitgekomen)

deze keer hou ik je niet voor de grap hoor !!!! z'on klein sgattig hondje en hij wordt niet al te veel groter

komondor pup (2 x uitgekomen)

dat is geen haar meer hé :D dat zijn slierten !!!! hihihihhi

yorkschire terrier pup (1 x uitgekomen)

vind je dat hondje van carmen (de kampioenen)(nero) niet geweldig?!

koningspoedel pup (2 x uitgekomen)

als je zoon poedel op straat ziet lopen elegant en groot met een fantastische staart dan denk je : had ik er maar een dus snelde je naar je pc en deed deze quiz !! en ja !!! je gaat nu direct naar de winkel en koopt hem ! :D

mopshond (8 x uitgekomen)

ooh een mopshondje dat is wat ik wou!! : klein, schattig, grappig snoetje alles heeft hij hihihihi :D

labrador retriever pup (0 x uitgekomen)

vind je de golden retriever te gold ? waar wacht je dan nog op en ga naar de winkel of het asiel en koop ene labrador retriever (pup)!!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?