Hoe groot is jouw beautyknobbel?

Weet je alles van make-up en kun je in no time de zeven schoonheden opnoemen, of weet je amper het verschil tussen een haarmasker en een crèmespoeling? Doe de test en ontdek jou beautyknobbel.

Mogelijke uitkomsten

Beautyflop! (27 x uitgekomen)

Je weet echt helemaal niets van beauty af. Jij vindt dat er wel belangrijkere dingen op de wereld bestaan dan schoonheidsweetjes. En dat maakt ook helemaal niets uit, zolang je maar lekker in je vel zit.

Middelmaat! (46 x uitgekomen)

Als je gevraagd wordt wat je met een bokkenpootje moet doen weet je het wel. Maar je hebt geen flauw idee wat de zomertrends van 2011 worden. Zolang ij er maar verzorgd bijloopt is er niets aan de hand.

Beautynerd! (224 x uitgekomen)

Gefeliciteerd! Jij bent geboren met een beautyknobbel! Je weet precies welke kleuren helemaal hot zijn en je vriendinnen vragen jou altijd om advies. Helemaal toppie!

Statistieken

Statistieken

Reageer (78)

  • kleinerozeolifa

    Beutynerd!

    7 jaar geleden
  • Susanneh

    Beautynerd!
    (lol)

    1 decennium geleden
  • dennebooom

    JEEEJ BEAUTYNERDDD (K)(H)(H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • Reusje

    Een beautynerd. (nerd)

    Bizar. Ik ben zo iemand die altijd elk uur van de dag een capuchon op heeft en haar haar daarom nauwelijks kamt want het boeit me niks. Ik match me kleren wel een beetje maar geen kleren die "in" zijn. Maar toch leuk dat ik er aanleg voor moet hebben. xD

    1 decennium geleden
  • xoEbruHoran

    Beautynerd,,wist ik niet eens xD
    Wel dat vriendinnen mij om advies vragen xD..

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?