Welke soort fruit ben jij?

Wil jij weten welke soort fruit jij bent? Doe dat deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

mango (12 x uitgekomen)

Jij bent een mango! Je bent vrolijk, maar soms ook gevoelig. Je hebt snel pijn of een wond als je valt, vandaar dat je erg voorzichtig bent.

sinaasappel (9 x uitgekomen)

Je hebt altijd felle kleuren in je kleding, en je houdt er wel van om een beetje op te vallen. Je bent niet snel bang te maken, maar je valt wel snel. Op dit soort momenten blijf je het liefst even op de grond liggen, want dan heb je moeite om op te staan.

appel (4 x uitgekomen)

Jij bent heel 'doodgewoon'. Apart genoeg, is dit zo gewoon, dat niemand dingen op die manier doet. Daardoor ben jij erg origineel en creatief. Je krijgt snel blauwe plekken, en je bent erg spontaan.

peer (8 x uitgekomen)

Jij bent een peer! Een erg vrolijk en aardig persoon, meestal dan. Soms heb je je buien, dan ben je niet te genieten. Maar dat is dan weer snel over, als je iets leuks tegenkomt.

banaan (5 x uitgekomen)

Je bent een banaan! Je bent erg creatief en zorgzaam. Blijf ook aan jezelf denken, en blijf tegelijkertijd die zorgzaamheid behouden. Als dit je lukt, zal iedereen van je houden, inclusies je LOVE. Je bent ook best wel een romantisch type. Ga zo door!

tropisch fruit (4 x uitgekomen)

Jij bent tropisch fruit! Je bent net ff anders dan alle anderen maar zouden kunnen bedenken. Je draagt bijzondere kleren en hebt een totaal andere cultuur dan de meeste mensen uit je omgeving. Als je jezelf blijft, komt alles helemaal goed!

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • xChicla

    Mangooo! Al ben ik volgens deze uitkomsten meer een appel & een peer xD.

    1 decennium geleden
  • Untiteld

    Banaan x3

    1 decennium geleden
  • BRAINFAIRY

    ik ben een banaaaaan. ;D

    1 decennium geleden
  • chocokoekje1

    Mango.

    1 decennium geleden
  • MissInsecure

    Ik ben een peer (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?