Ben jij geschikt voor de Gifkikker?

Nieuwe leden zijn natuurlijk altijd welkom! Maar niet iedereen is geschikt om lid te worden. Test dus hier of jij geschikt bent voor de Gifkikker!

Mogelijke uitkomsten

Jij bent creatief, dus supergeschikt voor de Gifkikker! (0 x uitgekomen)

Schrijven, tekenen, knutselen, fotograferen, muziek maken... jij vind een of meerdere van deze dingen heel leuk om te doen, dus dat is superhandig als je lid van de Gifkikkerredactie wil worden! Omdat je zo creatief bent zit je vol ideeen en kan je deze ook uitvoeren!

Jij kan goed plannen & overzicht houden, dat is heel handig als redactielid! (4 x uitgekomen)

Als je in de Gifkikkerredactie zit is het handig als je je aan deadlines kan houden en je makkelijk overzicht kan houden. Jij hebt deze eigenschappen en dat komt dus mooi uit! Zo heb je op tijd je stukje(s) af en zou je misschien zelfs vergaderingen kunnen leiden omdat je precies weet wat er moet gebeuren, wanneer iets moet gebeuren en hoe dat dan moet!

Je bent sociaal en houdt van mensen op je heen, dus ja: jij past bij de Gifkikkerredactie! (1 x uitgekomen)

Je moet niet alleen kunnen zorgen voor leuke stukjes, ook zijn de contacten met andere mensen heel belangrijk. Zo kan je veel voor elkaar krijgen! (Leuke interviews, een dagje vrij om naar de schoolkrantdag te gaan, een gevulde snoeppot...) En daarnaast is het natuurlijk ook heel gezellig in de Gifkikkerredactie, dus daar pas jij helemaal tussen!

Jij bent stoer, vrolijk en een beetje gek, dus wij zouden het heel leuk vinden als jij bij de Gifkikkerredactie komt! (0 x uitgekomen)

Het woord vergaderen klinkt misschien heeeeel saai, maar dat is het absoluut niet! Vaak is het een groot kippenhok - en daar moet je wel een beetje vrolijk & gek voor zijn. Omdat jij ook nog eens stoer bent, en dus geen moeite hebt om dingen te doen of te vragen, kan je vast hele leuke & gekke reportages maken!

Jij bent niet creatief, stoer, gek, sociaal, goed in plannen of vrolijk. Jammer, want dan ben je niet geschikt voor de Gifkikker! (1 x uitgekomen)

Hoewel we het ons haast niet kunnen voorstellen, heb jij helemaal geen enkele eigenschap die wij zoeken! Heb je deze quiz wel helemaal eerlijk ingevuld?
Als je dat wel hebt gedaan, wees dan niet getreurd: er zijn nog genoeg andere dingen die je hier op school kan doen: bij de leerlingenraad, bij Libertas, naar schoolfeesten gaan, in het schoolorkest, bij...

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?