Wie ben jij uit mijn story 'Het Doolhof'?

Het Doolhof is een verhaal, geschreven door mij (:
Er zijn twaalf hoofdspersonen, zes jongens en zes meisjes.
Test hier op wie van hen jij het meeste lijkt!



Als een klas van de middelbare school op excursie gaat naar Parijs, loopt dat anders dan dat ze verwachten. Eén voor één verdwijnen de leerlingen, terwijl niemand in de bus dit merkt. Ze komen terecht in een vreemde wereld, waar de dimensies elkaar overlappen. Al vrij snel ontdekken ze dat ze van dimensie naar dimensie kunnen reizen door zwarte gaten. Maar wie of wat heeft hen naar deze wereld gestuurd? Wat is de Mist die Sora, één van de leerlingen, beweert te zien?
Zes van hen zullen het pad van het Licht bewandelen, zes van hen zullen het pad van het Duister bewandelen. Maar wie zal er winnen? Zij of de wereld waarin ze zijn beland?

Mogelijke uitkomsten

Christy (15 x uitgekomen)

Christy is het meisje dat voetbalt, het stoere meisje waar niemand tegenin durft te gaan, omdat hun mond dan zeker te weten gesnoerd wordt. Ze is brutaal en durft alles, geen uitdaging is haar te veel. Als ze echter in de dimensie komt, valt haar zelfvertrouwen weg. Christy staat met beide benen op de grond en verliest de controle over zichzelf als er onverklaarbare dingen gebeuren. Hoe zal het met haar aflopen? Kiest ze het goede pad, of het verkeerde?

Sophie (10 x uitgekomen)

Sophie is het zonnetje in de groep. Ze is altijd vrolijk en positief. Haar minpunten zijn dat ze teveel aan anderen denkt en ze is veel te impulsief. Haar talent is om zichzelf (en anderen) in de problemen te werken. Sophie is alleen niet erg zelfverzekerd en heeft er moeite mee zichzelf overeind te houden in de dimensie. Zal ze het volhouden? Welk pad zal ze kiezen?

Sarah (11 x uitgekomen)

Sarah is het stille meisje. Zelden zegt ze een woord, maar als ze iets zegt, is dat van recht uit haar hard. Ze is vriendelijk en beleefd, maar verschrikkelijk verlegen. De verlegenheid zit haar in de weg, want als ze uit haar schulp kruipt, is ze iemand waar ieder mens van zou houden. Lief, eerlijk en betrouwbaar. Welke avonturen zal Sarah beleven? Zal ze over haar velegenheid heen kunnen stappen?

Alice (0 x uitgekomen)

Alice is het knappe, populaire meisje. Met haar lange blonde haar en lange wimpers, valt elke jongen voor haar. Alice lijkt perfect, ze is knap, slim en aadig, maar is ze wel zo perfect? Alice heeft verkering met Thomas, maar wil ze dit eigenlijk wel? En is Laura wel écht Alice's beste vriendin?

Laura (1 x uitgekomen)

Laura is Alice's beste vriendin, tenminste, dat lijkt zo. Laura heeft stiekem een oogje op Alice's vriendje Thomas en is niet van plan om Thomas bij Alice te laten. Laura is een jaloers type, ze heeft het gevoel dat ieder mens perfect is, behalve zij. Zal het goedkomen met Laura? Zal iemand haar vertellen wat écht belangrijk is in het leven?

Sora (28 x uitgekomen)

Sora is het verborgen talent. Ze is fantasierijk en origineel en in de dimensie lijkt er een geheim om haar heen te zitten. Sora is mysterieus en niemand zal ooit haar gevoelens van haar gezich af kunnen lezen. Wat is Sora's geheim in de dimensie? Wat zijn haar speciale gaven? Zal ze het goede pad kiezen?

Thomas (2 x uitgekomen)

Thomas is de stoere jongen, de harde jongen die graag grappen maakt over andere mensen. De jongen die met meisjes zoent om stoer te zijn, niet uit liefde. Is Thomas echt zo van binnen? Zal zijn ware karakter naar boven komen of zal hij altijd zo blijven?

Tyler (3 x uitgekomen)

Tyler is de populaire, perfecte jongen, de jongen die meisjes als hun droomprins zien. De jongen die lief is, maar toch niet zo dat hij vreemd is. De jongen die slim is, maar geen nerd. Hoe zal hij reageren op de dimensie? Blijft hij de perfecte jongen of verpest hij alles?

Mitch (6 x uitgekomen)

Mitch is de jongen die niet zozeer opvalt, maar in de dimensie blijkt hij de dapperste van het hele stel te zijn. Hij heeft altijd een oplossing, is dapper en gaat geen avontuur uit de weg. Hij is bijzonder, maar geen buitenbeentje. Zal Mitch dit volhouden? Zal hij niet onderweg sneuvelen door impulsiviteit?

Matt (0 x uitgekomen)

Matt is hoogbegaafd en de slimste van de groep. Hij probeert alles wat hij ziet te verklaren en uit te leggen, maar als hij in de dimensie is, zal hem dat niet lukken. De dimensie is onverklaarbaar en dat is een gevaar voor Matt. Hij is bang voor onverklaarbare dingen, bang dat hij dan faalt, omdat hij het niet begrijpt. Zal hij echt falen? Zal het hem lukken om uit te vogelen hoe men uit de dimensie kan komen?

Björn (2 x uitgekomen)

Björn is de sportieve, grappige jongen die altijd positief blijft. Hij kan in elke droevige situatie iedereen opbeuren en opvrolijken. Altijd is hij in voor een wedstrijdje en in de dimensie mist hij het voetballen hevig. Waar zou Björn terecht komen? Op het goede pad? Of het verkeerde? Zal hij zijn voetbalteam ooit terugzien?

Andy (3 x uitgekomen)

Andy is de relaxte jongen die nergens een probleem ziet. Hij laat alles aan zich voorbij gaan en probeert zich er zo min mogelijk mee te bemoeien. Hij blijft altijd rustig en raakt nooit in paniek. Maar hij is liever lui dan moe en dat is waar mensen zich soms aan ergeren. Net als Thomas is hij blijven zitten en daardoor ouder als de rest van de groep. Zal Andy op het verkeerde pad komen door zijn luie gedrag? Of zal zijn karakter omslaan?.

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)

  • ViolaMalik

    Sarah (A)

    (is Bjorn niet die ene vage Fred??)

    1 decennium geleden
  • Jaimes

    Sophie :3

    1 decennium geleden
  • NightVision

    Tyler(;

    1 decennium geleden
  • Vrenaify

    sophie :)

    1 decennium geleden
  • Stage

    omg is dat fred! Wow ik vind het echt zo cool dat zoveel mensen Sora hebben als uitkomst; voel ik me niet meer zo alleen

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?