Welke kleur moet jij je kamer verven?

Wordt het noveau chique gebroken wit, trendy 2000s zwart, I'm a barbie girl roze, of moet je beter voor een aparter kleurtje gaan, de volgende keur dat je kamer (of huis) een likje verf kan gebruiken?

Mogelijke uitkomsten

WIT (31 x uitgekomen)

Gebroken; crème; maagdelijk; parelmoer; lichtgevend: met wit kan je alle kanten op. Het is simpel, vanzelfsprekend, overzichtelijk, en trekt niet teveel de aandacht. De andere kleuren in je kamer komen er beter door uit, en het mooiste nog: het leidt je niet af.

ZWART (27 x uitgekomen)

Zwart kan chique zijn; zwart kan stoer zijn; zwart kan rustgevend zijn, of inspirerend: zwarte muren zijn zeker veelzijdig. Ze zijn makkelijk schoon te houden en bieden een goede tegenhanger voor alle heldere kleuren in een huis. En, laten we dat vooral niet vergeten, het weerspiegelt uitstekend de teen angst waar veel tienermeisjes mee kampen.

PIMPELPAARS MET GELE STIPPEN (9 x uitgekomen)

Het is onconventioneel; je vrienden lachen je er om uit; je ouders moeten er om huilen; jijzelf weet niet wat je bezielde: nee, pimpelpaarse muren met gele stippen zijn niet praktisch, niet esthetisch, en al helemaal niet normaal.

MAAR ZE ZIJN WEL GAAF

GROEN (47 x uitgekomen)

Het doet je denken aan die mooie boswandelingen van weleer; het kleurt goed bij je houten meubilair; het werkt rustgevend op stresserige dagen; je baardagaam wordt er blij van: er zijn veel redenen om voor groene muren te kiezen, en ze weerspiegelen allemaal beter dan welke kleur ook een stukje van jezelf.

ORANJE (154 x uitgekomen)

Je wordt er vrolijk van; je houdt van frisse kleuren; het leek je moeder niks; je wilt geen saaie kamer; oranje past bij alles: oranje is een vrolijke, veelzijdige, enthousiaste kleur voor vrolijke, veelzijdige, enthousiaste mensen.

BLAUW (48 x uitgekomen)

Het doet je denken aan de eindeloze zee; het maakt je rustig; het is een goede kalme tegenhanger voor al je drukke spullen; het ziet er altijd schoon uit: er zijn een hoop argumenten te bedenken voor blauwe muren. Maar eerlijk is eerlijk: eigenlijk wil je ze omdat je blauw de mooiste kleur vindt.

GEEN (2 x uitgekomen)

Je hebt een gruwelijke hekel aan verf. Je wilt helemaal niet verven.
Simpel. Neem een mooi behangetje. Met een bloemetjespatroon.

Statistieken

Statistieken

Reageer (31)

  • Lexia

    ORANJE?! IEW
    Nee ik heb mn kamer zwart met allemaal witte meubels en spullen :Y) geen enkel ander kleurtje (als mn kleding dan in mn kast ligt)

    9 jaar geleden
  • Jouska

    Oranje? NEEEEHH!!! Ik wil blauw, groen, geel of iets in die richting.

    9 jaar geleden
  • Katalante

    Wit :3
    Mn muren zijn ook wit ^^
    Maar als ik eenmaal het huis uit ga, wil ik mn huis in beige, en bruintinten :3
    En zwart en witte meubulair en... En.... En.... ^^

    9 jaar geleden
  • Gwenbvsrga

    Blauw! Yay mijn kamer is blauw, nou ja, eigenlijk zandkleurige muren en een grote poster van een strand, dus dat is ongeveer hetzelfde :)

    9 jaar geleden
  • Blackwolfiex

    Oranje :P
    Leuke quiz

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?