In Sakura's voetstappen wie kies je?

ok uhm dit is gewoon een iets grotere quiz voor de lol.. Je bent Sakura en naja antwoord wat je wilt.. Het gaat erom met wie je trouwt als je Sakura zou zijn XD. Ik wil ehh geen erg kirtiek want dit is gewoon voor de lol geweest...

~Updated~

Mogelijke uitkomsten

alleenstaand mens xD (14 x uitgekomen)

Uhm ja je bent alleen en blijft voor altijd alleen... Moet ik er nog meer bij zeggen? Loner...

sasuke (23 x uitgekomen)

Tjaa... Zoals Sakura's droog he? XD.Dus ehh je trouwt met Sasuke en jullie leven nog lang en gelukkig X)... Zo zal het ongeveer gaan.. En ehh jullie krijgen kindertjes en gaan de Uchiha clan weer herstichten.. En ehh jhaaa je weet hoe je dat gaat doen.. XD Je droom komt uit he? :o

Naruto (20 x uitgekomen)

Hmmm Sakura verandert van gedachten. Als je ver bent in de manga dan begrijp je er meer van :D.. Maareh je gaat trouwen met Naruto die iets te oversext naar je gaat kijken XD.. En er kunnen dingetjes gebeuren. Jhaaa er gaan dingetjes gebeuren. Jullie gaan dingetjes doen.. Oeeehhh!! Denk er maar zelf over na wat je met die pervert gaat doen..

Kakashi (24 x uitgekomen)

Oooh... Je gaat trouwen met je eigen sensei. Jhaaa dat is best wel fout.. Hij is ook te oud voor je.. Maar misschien zie je hem zonder masker!! Iedereen zegt dat die dan knap is... 8D! MOT HEM ZONDER MASKER ZIEN!!

(P.S. Hier heb ik wel reacties op maar.. Kakashi is te oud voor Sakura...)

Koekjes, taartjes, eten en choji? (9 x uitgekomen)

Uhm je wordt dik en trouwt met choji. GO VLINDERTJES :D. Jullie worden dik en gaan elke dag alleen maar koekjes en barbeque eten. Yaaaaaaay :D. Jullie krijgen nog kindertjes die ook dik worden en ook veeel gaan eten en en er komen vlindertjes X).. Jhaaaa omdat vlindertjes leuk zijn.! En heeel veel koekjes.. En cupcakes en :D.. Dat is jullie hobby ook.. :D!

Statistieken

Statistieken

Reageer (34)

  • Samford

    SASUKEEEE

    9 jaar geleden
  • NicoleStyles

    Kakashi me don't care if he is to old!
    I(H)HIM

    1 decennium geleden
  • Yenthlx

    Hmmm Sakura verandert van gedachten. Als je ver bent in de manga dan begrijp je er meer van .. Maareh je gaat trouwen met Naruto die iets te oversext naar je gaat kijken XD.. En er kunnen dingetjes gebeuren. Jhaaa er gaan dingetjes gebeuren. Jullie gaan dingetjes doen.. Oeeehhh!! Denk er maar zelf over na wat je met die pervert gaat doen.. .

    Hahahaha weet echt niet waar idt over ging!!
    whahah maar hij is leuk, en daar gaathet om, ik koos domme antwoorden, en ik kwam uit op het sexsistiese, ben ik zelf ook volgens friends... X)
    xo

    1 decennium geleden
  • Amami

    Naruto, love him

    1 decennium geleden
  • HoshiOokami

    hellz yeah Kakashi-senseeiiiI!! xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?