Welk Limry-Karakter ben jij, nieuwe editie! MIS EM NIET

Iedereen kent de leuke limry's ! Welke ben jij?! de zwoele lieneke, de leuke iris, de knappe merel, de schattige robin of de motorisch gestoorde yvonne? CHECK IT OUT ! One of a lifetime chance! Nu GRATIS!

Mogelijke uitkomsten

Lieneke (8 x uitgekomen)

Jij bent Lieneke! Je bent dol op oranje, en je bent altijd in voor een dolletje. Je maakt vaak leuke grapjes en soms kan je grappig uit de hoek komen. Je bent ontzettend zwoel. Vaak is de aandacht op jou gericht, je bent hier tevens erg blij mee! Je hart wordt veroverd door een jongen met de naam Eli. Pas dr op! Als je em tegen komt, dit is een one of a life time chance!

Iris (3 x uitgekomen)

Jij bent Iris! Je bent echt super leuk en ook heel knap. Vaak is het zo, dat als jij een boek in handen krijgt je helemaal in het boek opgaat, daar moet je mee oppassen! Vergeet het verschil tussen werkelijkheid en fantasie niet. Je kan goed opschieten met mensen boven de vijftig, en je bent graag in de ome kokomo. Spijkerbroeken staan jou fabuleus, waarbij veel mensen zich ongemakkelijk voelen omdat je zo knap bent. "Je kunt vliegen en je bent zo sterk als staal. Niemand weet dat jij naast je dagelijkse bezigheden ook een superheld bent. En wat voor één! Jij bent SUPERMAN!"

Merel (5 x uitgekomen)

Jij bent Merel! Wat zal je gelukkig zijn op dit moment. Het is namelijk zo dat Merel een bekende zangeres is in het oosten van het land. En ze heeft een snuit en hoeven, jij bofkont! Dat zie je niet dagelijks, maar hier wel! Ze heeft ook in verscheidende speelfilms geacteerd, zoals Titanic. Wereldberoemd geworden onder de naam Leonardo DiCaprio. Ook heeft Merel aanleg voor het ombouwen van Harley Davidsons. GOOD FOR YOU!

Robin (2 x uitgekomen)

Jij bent Robin! Jij hebt een lange afstands relatie met Romksy. Dat is een prachtvent, ik zal trots wezen! Ben je zeker ook, kan haast niet anders. Sommige mensen hebben dezelfde naam als jij, maar dat mag niet hinderen, dat vaak gebruikelijk bij mensennamen. Vroeger was jij baby en heb jij veel bij elkaar gehuild, maar nu ben jij hartstikke trots. Zo trots als een pauw! In de toekomst ga jij veel mensen teleurstellen met je mooie armen, omdat je liever niet vreemd gaat.

Yvonne (3 x uitgekomen)

Jij bent Yvonne! Lucky bastard! Je bent misschien niet de knapste, maar een modellen carriere zit er nog wel in. Gefeliciteerd! Meld je snel aan, once in a lifetime chance! Je houdt er wel van om een beetje te pronken, maar kwaliteit gaat boven kwantiteit. Je bent dol op Mika, mooie stemklanken van deze persoon stellen jou iedere avond gerust. Ook jij bent wel eens te vinden in de Ome Kokomo, samen met jou kameraad Merel produceren jullie een mooie beat. Waar iedereen lekker op kan dansen. Je bent dan ook DiscJockey. Drummen ben je ook vrij goed in! Daarom speel je in de band van Ruth Jacott. Gefeliciteerd!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?