Welk fantasie wezen ben jij?


We all love fantasy! Er bestaan al enorm veel films over die ons aan het denken zetten. Wil jij heel graag weten welk wezen jij bent? Doe dan direct deze test waar ook nog eens een grondige uitleg bijstaat in welke film je zou passen en wat hun karakter trekjes zijn! Good luck. & laat in reactie achter wat je uitkomt!

Mogelijke uitkomsten

Centaur (104 x uitgekomen)

Zoals je kunt zien is dit wezen half mens en half paard. Centaurs worden meestal gezien als een boosaardig beest. Hun wapen is een knuppel of een pijl en boog. Er bestaan veel verhalen over hun, dat ze heel handtastelijk waren waardoor ze dus een stempel als 'beestachtige wezens' krijgen. Er was 1 centaur die helden trainde (Jason en Achilles)

Films: Narnia & Harry potter.

Draak (27 x uitgekomen)

Jij bent een draak! Je bent enorm machtig! In europa word de draak aangezien als gevaarlijk en een dier dat van de hel komt. In andere landen, worden ze dan juist gezien als een symbool van de vrede en tegen het kwade. Het wapen van de draak is natuurlijk dat hij kan vuurspuwen en hij heeft reusachtige klauwen. De godin Athena, had een draak als huisdier.

Films: Shrek, Harry potter and the goblet fire, Dragon hunter..

Griffioen (26 x uitgekomen)

Jij bent de sterke Griffioen! Ookwel grijpvogel genoemt. Hij heeft heerschappij over twee elementen: Aarde (zijn reusachtige poten) en de lucht (zijn adelaarskop en vleugels). Hij heeft ook oren van een paard, Heeft een hannekam en schubben. Ook is de griffioen het symbool goddelijke macht en bewaker van de goden. Vrije universiteit Amsterdam heeft ook een Griffioen als symbool. Zijn wapens is zijn enorme bek en klauwen waarmee hij dingen kan verslinden.

Films: Harry potter (scheurbek), Narnia

Zeemeermin (58 x uitgekomen)

Mermaids, Ze zijn eigenlijk heel sluwe vrouwen. Ze hebben een fantastische stem en een heel mooi uiterlijk. Ze lokten zo mannen naar hun toe en als ze konden sloegen ze toe en namen de mannen mee tot de bodem. Ook Colombus die Amerika had ondekt, ondekte zeemeerminnen op de weg die hij maakte. Animal planet heeft al resten gevonden in een haai zijn buik die van een zeemermin zouden kunnen zijn. Het is een raadsel of ze eigenlijk werkelijk bestaan..

Films: De kleine zeemeermin, Pirates of the carribean.
Reportages: Animal planet: Mermaid: the body found' & Merdmaids New evidence'

Dwerg (23 x uitgekomen)

Jij bent een dwerg. Ze zijn heel klein en zijn aan de iets dikkere kant. ook hebben ze lange baarden. Ze staan bekend om hun goede smeedkunsten. Ze wonen bij voorkeur ondergronds en zijn meesters in mijnbouw en metaalbewerking. Hun strijdwapens is een bijl of strijdhamer. Dwergen spelen een belangerijke rol in de germaanse en Noordse mythologie.

films: LOTR, The hobbit, Chronicles of Narnia,

Vampier (21 x uitgekomen)

Hm, de vampier.. Ook wel gezien als de bloedzuiger. Het geloof hier in is al heel oud, in volksverhalen worden ze gezien als afzichtelijke monsters die 's nachts uit het geraf komen om vrouwen te lokken om hun bloed uit hun nek te zuigen. Ze kunnen moeilijk tegen het zonlicht en voelen heel koud aan. Ze zijn onsterfelijk. Er bestaat een ziekte 'porfyrie' die enorm op een vampier lijkt. De mensen die die ziekte hebben kunnen niet in het zonlicht komen of er brand een lichaamsdeel af, daardoor worden ze soms aangezien als een vampier. Er werden ook enorm veel romantische boeken geschreven over de Vampier.

Films: Twilight, Dracula, The vampire, Underworld.

Weerwolf (44 x uitgekomen)

Weerwolf.. Het is een doodnormale mens die 's nachts veranderd in een grote wolf die mensen verslind. Deze transformatie gebeurt met je wil of tegen je wil, je kan hier niks aan veranderen en vertelt ook helemaal niks over je persoonlijkheid. Als mens kan de weerwolf een heel erg vriendelijk persoon zijn en 's nachts een monster worden. Als deze persoon in een weerwolf veranderd herkent hij zijn geliefden niet meer en kan deze ook verslinden.



Films: Twilight, Harry Potter, Wolf, Van Helsing

Eenhoorn (49 x uitgekomen)

De 'oh' zo geliefde eenhoorn. Wie kent hem nu niet? De eenhoorn lijkt op een gewoon paard, maar hij heeft buiten dat alleen een hoorn op zijn hoofd. De hoorn had een witte basis, een zwart middenstuk en een vuurrode punt en bezat een opmerkelijke eigenschap. Wanneer hij van zijn eigenaar werd gescheiden en als drinkbeker werd gebruikt, beschermde hij iedereen die eruit dronk tegen alle gifsoorten, stuiptrekkingen en epilepsie. Het was echter niet gemakkelijk om aan dergelijke bekers te komen omdat de eenhoorn dankzij zijn snelheid, kracht en boosaardige karakter moeilijk te vangen was. De eenhoorn verscheen voor het eerst op een schilderij, sinds dat moment zijn mensen hem verder beginnen uitwerken op schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerk.


EXTRA: De eenhoorn is ook een sterrenbeeld

Films: Legend, LOTR, Hercules

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?