Welk vakantieland past er bij jou?

Vakantie.. het is zo fijn! Liever elke dag zonnen of om de dag iets leuks doen? Check hier welk vakantieland bij jou past!

Mogelijke uitkomsten

Bonjour! Frankrijk! (43 x uitgekomen)

Bij jou past het beste Frankrijk!

Jij houdt van schattige dorpjes en de Franse taal. Je gaat graag zwemmen in de zee of in een zwembad maar houdt ook van cultuur snuiven. Frankrijk is het perfecte land voor jou! Het romantische van Parijs en het bruisende Marseille waar je kan uitgaan en shoppen. Alles in Frankrijk is goed voor jou. Het ruiken van heerlijke crossaintjes en vers stokbrood, hmm.. het klinkt als muziek in jouw oren!

Bezoek eens; Parijs, Lyon, Marseille, Nice, Nantes en Bordeaux.

Turkije is the place to be! (22 x uitgekomen)

Als jij aan een land zoals Turkije denkt, denk jij aan een heerlijke vakantie. Ankara als big city. Jij bent gek op de cultuur en de mooie gebouwen.. en natuurlijk het heerlijke weer. Naar een vijf sterren hotel en jij bent verkocht, het all-inclusive is voor jou de ideale vakantie. 's Ochtends heerlijk in de stad lopen en alle mooie gebouwen en markten bekijken en 's middags in het zwembad hangen en 's avonds heerlijk eten in het wonderful restaurant van het hotel. Jouw favoriete vakantieland!

Bekijk deze steden eens; Ankara en Istanbul en ga heerlijk de cultuur leren kennen!

Het mooie Noorwegen! God Dag! (18 x uitgekomen)

Voor jou mag het best wel wat kouder zijn en daarom is Noorwegen een leuk land voor jou! Je houd van wandelen en de natuur. Je zit liever niet tussen alle mensen en gaat liever uitrusten in een rustig land. De bergen, het water en het mooie landschap trekt jou erg aan. En natuurlijk de mooie Noorse mannen ;-)! Ook erg mooi om een keer mee te maken is het Noorderlicht!

Denk eens aan steden zoals; Oslo en Bergen!

Australië mate! (12 x uitgekomen)

Een reis naar uitgestrekte, onwereldse landschappen en eindeloze surfstranden? Lijkt je dit wat? Dan is Australië wat voor jou! Het grote, warme land heeft ontelbare mooie en bijzondere dingen die je kan zien! Zoals het Great Barrier Reef, op een bootje op zoek naar krokodillen of ga sterren kijken op een groot veld. Een mix van relaxte Aussies en de echte Aboriginals met hun mysterieuze cultuur, dit beleef je allemaal in Australië. Het is er heerlijk warm en er is genoeg water waarin je kunt zwemmen en genoeg bergen en velden waar je kunt wandelen. Er is zoveel te doen in Australië, dat je aan 3 weken vakantie niet eens genoeg hebt. Ga op zoek naar de kangoeroes, koala's en andere bijzondere dieren die hier voor komen..

Reis eens naar; Sydney en Melbourne!

Kameelrijden in Egypte! (16 x uitgekomen)

Wil jij dingen doen die je nog nooit eerder hebt gedaan zoals kameel rijden en piramide's bezoeken? Dan is Egypte het land voor jou! Reis naar een wonderlijke wereld. De monumenten van het oude Egypte verbaast mensen keer op keer. Geen plek in de wereld is zo magisch als Egypte. Race door de prachtige woestijnen, ga langs de Nijl of reis langs de oudheden van Egypte. Het is er mooi weer en de cultuur is zo anders! Je hebt er prachtige vijf sterren hotels en prachtige oorden. Ontdek en het zal je keer op keer verbazen!

Ontdek bijvoorbeeld; de Nijl, Caïro, Luxor en Assoean!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • xojade1

    Kamelen rijden.... Uhh?

    9 jaar geleden
  • TheStoryline

    Noorwegen? Mehh.. liever Frankrijk.

    9 jaar geleden
  • KorraBlaze0

    Astralie

    9 jaar geleden
  • Nakky

    Australië (lol)

    9 jaar geleden
  • Lacrimarum

    Je vergeet Italië(huil)
    En Nederland :P

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?