Wat is jou innerlijke Asara?

Een vriendin van mij heeft een verhaal geschreven, over Ciamora, een fantasie wereld (ga voor meer info naar ciamoraworld.actieforum.com daar staat ook het verhaal)

Hier heb je verschillende 'groepen', een van die groepen is Asara. Dat zijn mensen die in dieren kunnen veranderen.

Nou maak ik een quiz, zodat jij erachter kan komen wat jou Asara zou zijn...

Mogelijke uitkomsten

Tijger (5 x uitgekomen)

Een machtig, sterk dier die snakt naar macht. Maar daaronder zit een loyaal, leuk dier onder. Het voordeel van de tijger is dat hij zo groot is en goed voor zich op kan komen. Met deze eigenschappen kun je in je leven heel wat hoge rangen berijken!

Leeuw (30 x uitgekomen)

Een machtig loyaal dier. Leeft graag in groepen, houdt van jagen. Maar het is ook vaak zo dat jij na een tijdje rusten zomaar wat vlees kan verwachten. Jou leven heeft van zichzelf al een low-stand, je bent nooit snel opgefokt.

Wolf (20 x uitgekomen)

Een dier dat geeft om de roedel, en is bijna altijd tevreden met wat hij heeft. Jij houdt van alles als het maar met rennen te maken heeft, goed teken, je bent dus erg sportief, want je kan meestal ook veel eerlijk toegeven, dus ook in die zin ben je sportief!

Aap (29 x uitgekomen)

Jij hebt gevoel voor humor en haalt geaag geintjes met anderen uit. Je houdt van gezelligheid en je hebt graag aandacht. Dit is een goed karakter, je zorgt voor energie in je leven!

Statistieken

Statistieken

Reageer (27)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?