Zou jij gescout kunnen worden door echte scouts?

dit is een proef of je echte in je hebt om een echte scout te zijn( vrees niet alleen maar een test quizje hoowr, betekend niet dat je gelijk een echte scout bent, of gelijk maar dan ook iets daarmee te maken moet hebben) maar toch wel handig ea, als je met je groep toch wel een vuurtje kan maken s'avonds(klinkt misschien downie maar da is het niet :P-) veel mesne hebben een raar idee hierover, maar kijk of jij het in je hebt!

Mogelijke uitkomsten

scoutybitchy (7 x uitgekomen)

Lekker op jongens afgaan en natuurlijk flirten, want ja op de scouting zitten wel dihardsss, en niet zo snel jongens die zo opgeven ;), gespierde boys niet verkeeeerd. verder nog wat verstand en je weet gelijk wat je wil, dropping of richting zoeken, problemen , geen gedoe voor jou! supr stoewr XD

Nette scout (4 x uitgekomen)

echt geen redbull op kamp?! en als de begleiders zeggen stoppen'dan is dat ook nokken. maar intelligentie is niet vreemd voor jou! veel instict, wegkwijt, jij hebt daar zo trucjes voor, en koken of primitief vuur, geen punt for you!(bijvoorbeeld ook communiceren met buitenlandse scoutz /;) )

No scout (2 x uitgekomen)

geen scout dus, jij blyft liever chillen met je vrienden thuis. party hier, feestje daar, niks kamp, gwn thuis, , relaxed msn etc. maar reliseer je dat je later niet altijd een hotel kan pikken, en kamperen met je group kan ook low zijn, wegsluipen naar het dichtsbijzijnde bos. dropping met apparte kaart. party met andere scoutzz. aan jou de keus, maarjah niet iedereen hoeft een scout te kunnen zijn

50%scout (2 x uitgekomen)

jij zit of houd wel van scouting, alleen echt kamp enz neh. altands profiteren van een lekker vuurtje van n'ander :D lekker toch. en een gps en andere snufjes heb je ook wel graag in handen, maar kaartlezen doe je toch liever op je ipad! ( google mapssss, streetviewww)

super scout! (20 x uitgekomen)

jij voelt je als een vis in het water op of bij scouting. als jer aan denkt , is het wel een grote hobby van je ( okal zit je niet op scouting :P) vuurtje maken, knoopje leggen, en natuurlijk party(dus niet alleen als n' saaie padvinder) vrienden heb je genoeg, met ook de zelfde intresses en hobbies, dus zit je er nog niet op, of doe je er nog niet zoveel mee, (onder de term scouts)

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • weirdsister

    Hahah het zelfde als rorywilliams

    1 decennium geleden
  • GOTOSLEEP

    Super scout ik zat vroeger op scouting nu niet meer(huil)

    1 decennium geleden
  • scoutgirl

    hihi

    1 decennium geleden
  • teenagebambi

    hi

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?