wat voor vriend ben jij?

idereen heeft wel vrienden maar neit alle vrienden zijn het zelfde. wil jij weten hoe jouw vrienden over je denken, doe dan deze quiz! i hope you like

Mogelijke uitkomsten

De behulpzame vriend (23 x uitgekomen)

Jij staat liever niet in de spotlights maar zodra een vriend in problemen is schiet jij te hulp. Dit weten jou vrienden ook dus zodra ze een probleem hebben vragen ze jouw om hulp. Omdat je over het algemeen vrij serieus bent zullen je vrienden mindersnel met jou samen naar ene feestje gaan.

De feest vriend (1 x uitgekomen)

Lang leven de lol. Dat is jou motto. Jij hebt vooral veel lol met je vrienden. samen naar een feestje gaan is altijd hartstikke leuk. Jouw vrienden zullen niet snel naar je toe komen als ze met een probleem zitten maar daar heb jij eigenlijk ook niet zo veel problemen mee, vrienden heb je namelijk om lol mee te maken.

De niet echt een vriend (1 x uitgekomen)

Zodra je vrienden het niet met je eens zijn kap je maar met de vriendschap. Jij wil wat aan je vrienden hebben en zodra dat niet meer het geval is laat je ze vallen. Dit weten de mensen in je omgeving ook dus pas op als je zo doorgaat eindig je alleen.

De betrouwbare vriend (7 x uitgekomen)

De vrienden die jij hebt ken je al heel lang. Jij zal je vrienden niet laten vallen want jullie hebben samen al zoveel meegemaakt. Doordat je nog steeds bevriend bent met je vrienden van de crèche heb je een redelijk grote vrienden groep. Pas op soms kun je niet met iedereen vrienden blijven, mensen groeien uit elkaar en soms moet je accepteren dat je niet met iedereen vrienden kan blijven.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Ruki

    De betrouwbare vriend
    :)

    1 decennium geleden
  • RatzLove

    betrouwbare vriend

    1 decennium geleden
  • krokodil

    volgens mij hb ik de punten niet heel erg goed verdeelt hahah of iedereen is gewoon heel behulpzaam hiero
    ik hoop dat jullie de quiz een beetje leuk vinden
    xxjes

    1 decennium geleden
  • Namstar

    Behulpzaam

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?