Wat te doen als je ouders denken dat je verliefd bent op iemand waar je niet verliefd op bent?

Laatst heb ik een jongen ontmoet. Na de eerste keer zien nodigde ik hem uit op mijn verjaardag. Het kwam omdat er gewoon vanaf het begin af aan toen een goede klik was en het al leek alsof we al jaren vrienden waren. Alleen mn ouders denken dat ik hem leuk vind. Ik kan best begrijpen waarom ze dat denken maar ik weet nu niet wat te doen en weet nu ook niet echt verder. Voor mijn idee zijn we nog steeds gewoon vrienden.

Mogelijke uitkomsten

.... (12 x uitgekomen)

Ik wist niet precies in welke categorie dit thuishoorde dus is er maar een antwoord mogelijk. Hieronder nogeens het verhaal uit de beschrijving.

Laatst heb ik een jongen ontmoet. Na de eerste keer zien nodigde ik hem uit op mijn verjaardag. Het kwam omdat er gewoon vanaf het begin af aan toen een goede klik was en het al leek alsof we al jaren vrienden waren. Alleen mn ouders denken dat ik hem leuk vind. Ik kan best begrijpen waarom ze dat denken maar ik weet nu niet wat te doen en weet nu ook niet echt verder. Voor mijn idee zijn we nog steeds gewoon vrienden. Jullie advies graag?

nope (25 x uitgekomen)

lhjlksajdkasjflasdjkfla

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Pencils

    Is het een probleem dat ze dat denken?
    Zo ja, leg het ze gewoon uit denk ik , dat het niet zo is. Als ouders moeten ze hun kind toch ook gewoon kunnen geloven?
    ( Ik heb hier echt geen ervaring mee, sorry :3 )

    1 decennium geleden
  • Jamiezx

    heb ik ook vaak last van hoor :$

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?