wat voor een Tokio Hotel fan ben jij?

Er zijn mensen die wel eens ooit naar Tokio Hotel luisteren en er zijn mensen die nog nooit een concert hebben overgeslagen. Maar wat voor een fan ben jij?

Mogelijke uitkomsten

overdreven screaming fan (28 x uitgekomen)

Wow, jij ben veel met ze bezig. Als er iemand een superfan is dan ben jij het wel. Als er een concert binnen 800 kilometer van ou woonplaats is, moet en zal je er naar toe gaan. ook wil jij best 10 uur voor de ingang wachten om een goede plek te krijgen. en in jou kamer is er niks meer van je behang te zien, er zijn overal mooie gezichtjes die je aanstaren. en wel die van Bill Tom Gustav en Georg!!!

een 'gewone' fan (1 x uitgekomen)

jij vind hun muziek goed. maar op jou ipod staad niet alleen Tokio Hotel. Er zijn meer bandjes die je leuk vind. Jou kamer is dan ook verdeeld. Posters van Tokio Hotel hangen door elkaar met de posters van andere bands en op je computer staat waarschjnlijk niet eens Tokio Hotel op je bureaublad. Het geeft niet, wand jij vind het goed.

niet echt een fan (5 x uitgekomen)

Hoe durf jij jezelf een fan te noemen!!! Grapje.
Je hebt wel eens van hun gehoord en je kent wel een paar liedjes, maar alleen omdat ze ooit zo populair zijn geweest. Je weet wijnig van ze af en hebt het grootste gedeelte van deze quiz zitten gokken. Maar toch ben je een beetje geintereseerd. Ik zou zeggen: Zoek ze eens op op youtube mischien vind je ze leuker dan je zelf had gedacht.

(maar kijk wel eerst naar de muziek, veel mensen haten hun alleen omdat ze er anders uit zien. :( )

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Angelic

    "overdreven screaming fan" - HAHAHAHA, dus niet. Alleen maar omdat ik al die vragen over 'wie is de zanger' etc goed heb. 5 jaar geleden was ik misschien hysterisch :') nu zou ik mezelf eerder bij "een 'gewone' fan" neerzetten.

    1 decennium geleden
  • Pirateshero

    Ik heb gwn gegokt

    1 decennium geleden
  • Pirateshero

    Ik heb gwn gegokt

    1 decennium geleden
  • lauratje131

    Klopt, maar ik vind het gewoon leuk om eindelijk alles te doen(lol)

    1 decennium geleden
  • Onions

    Ik ben niet echt een overdreven screaming fan. Ik denk dat iedereen deze vragen weet. Ik ga niet hysterisch naar de winkel lopen als een nieuwe cd uit is, Ik ga niet huilen als ik geen geld heb om een cd te kopen, enz.. (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?