welke 1D boy past bij jou

Wil je weten wekle 1D boy bij jou past. Doe dan de quiz en kom erachter.

Mogelijke uitkomsten

Liam (16 x uitgekomen)

Je bent slim net als Liam. Ook hebben jullie dezelfde lievelings kleur. Je bent gek op annimatie films. En gaat daarom ook heel charmant naar de film. Jij vind het supergezellig om met popcorn op je schoot met Liam naar de film te gaan

Harry (29 x uitgekomen)

Jij bent populair en iedereen mag jou. Jou lievelingskleur is Roze. Jij gaat graag samen met je crush naar romantische film. En een picknick vind jij ook niet verkeerd.

Niall (9 x uitgekomen)

Jij bent grappig en laat dat aan iedereen merken. Jou ultieme date is uit eten gaan. Met jou nieuwe groene topless shirtje. Als je al een film kijkt kijk je het liefst naar films zoals step up en grease.

Louis (7 x uitgekomen)

Jij bent comleet prettig gestoord en niemand kan jou tegen houden. Jou favo kleur is dan lekker druk rood. Als dat past een wandeling in het park perfect bij jou. En humorischtische films vind jij helemaal fantastisch.

Zayn (27 x uitgekomen)

Jij bent stoer maar soms ook wel wat verlegen. Als date kijk jij het liefst thuis een film met een lading popcorn. Jij houd van actie films. En als jij de kleur blauw ziet raak je compleet relaxd.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Gunderson

    Liam :-D
    Ben een Liam girl :)

    8 jaar geleden
  • JillStyles

    Hes mine ;)

    1 decennium geleden
  • FluffyUnicorn

    Harryy <3<3

    1 decennium geleden
  • JillStyles

    Haha, ik ben alo lang fan dat ik ze gwoon door en door ken zelfs zayn. wat ik er wel aan moet toevoegen is dat mensen jou niet wakker moeten maken smorgens!! (dance)

    1 decennium geleden
  • juultjexD

    zayn! echt serieus, de beschrijving klopt precies!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?