Welk liedje van P!nk had over jou kunnen gaan?

Iedereen kent haar wel. Ze is knap, stoer en lekker gek. Ik heb het natuurlijk over P!nk.

Mogelijke uitkomsten

Raise Your Glass (25 x uitgekomen)

Jij bent een meisje wat zo nu en dan overal genoeg van heeft. Serieuze zaken zorgen er soms voor dat jij je benauwd gaat voelen. Op zulke momenten bel jij je vriendinnen en wil je niets liever dan een party bouwen. Je hoofd zit soms zo vol met school, vriendjes en gezeik van leraren en ouders. Denk op zo'n moment maar hetzelfde als wat P!nk zou denken en luister naar dit liedje.

Fuckin' Perfect (85 x uitgekomen)

Jij zou soms niks liever willen dan lekker uit je dak gaan. Maar je houdt je in, Bang voor de reacties van mensen om je heen. Dat komt vast omdat je behoorlijk onzeker bent. Jij hebt van die dagen dat je maar al te graag het ideale plaatje zou willen zijn. Gelukkig ben je dat niet. Want dat maakt jou net even wat orgineler dan ´´de rest´´. Wees trots op jezelf en als dat niet lukt. Luister dan naar dit liedje tot je er gek van wordt!

So What (53 x uitgekomen)

So What.. Iets wat jij waarschijnlijk vaak denkt. Je hebt zo nu en dan behoorlijk wat gezeik met Jongens, Ouders en Leraren. Maar in plaats je hoofd te laten hangen. Laat jij zien dat je ´´scheit´´ aan alles hebt. Dat heeft P!nk ook. Vandaar dit liedje, Speciaal voor de stoere chicks onder ons!

Don't Let Me Get Me (93 x uitgekomen)

Jij hebt eigenlijk twee kanten. De ene kant is van dat meisje wat stiekem heel trots is op zichzelf. De andere kant is van datzelfde meisje. Die zo nu en dan behoorlijk onzeker is. Als jij een dag in de stad gaat zitten vergelijk jij jezelf regelmatig met anderen. DAt kan je al heel snel naar beneden halen. Pak dan je iPod en luister dit nummer net zolang totdat jij ervan overtuigd ben dat je beter bent dan al die anderen.

Dear Mr. President (4 x uitgekomen)

Met jou gaat het eigenlijk prima. Het enige waar jij je aan ergert is oneerlijkheid en onrecht. Jij zou het liefst willen dat we een wereld zonder Oorlog, Hongersnood, Drugs en Geldzorgen zouden hebben. Een mooie gedachten. Maar probeer je niet het hele leed van de wereld aan te trekken. Aangezien jij er niks aan kan veranderen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (53)

  • DesxTiny

    Don't Let Me Get Me

    Mooi lied.

    1 decennium geleden
  • StarXKaulitz

    F*cking perfect(H)

    1 decennium geleden
  • Gaviota

    Fuckin' perfect!

    1 decennium geleden
  • Vluuv

    Dear mister president :)
    Ik vind dat echt zo'n mooi liedje :0

    1 decennium geleden
  • DesxTiny

    Don't Let Me Get Me

    Klopt.. Helaas.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?