Welk Personage uit GTST ben jij?

Wil jij weten welk personage uit Goede Tijden, Slechte Tijden jij bent?
Doe deze Quiz en kom erachter!

Mogelijke uitkomsten

Sjors Langeveld (53 x uitgekomen)

Je bent een rustig persoon en houdt de dingen liever bij jezelf, inplaats van het rond te gaan bezuinen. Daarbij ben jij zeker niet lui en heb je altijd een hoop te doen. Zoveel dat je soms nog weleens tijd te kort komt. Gelukkig heb je genoeg goede vrienden die jou een handje willen helpen. Net als dat jij dat voor hun zou doen.

Lorena Gonzalez (40 x uitgekomen)

In tegenstelling tot Sjors vind jij het juist heel moeilijk om je mond te houden. Geheimen zijn dan ook niks voor jou. Ook omdat je eigenlijk niet zo goed kan liegen. Als er iets aan de hand is vind je het moeilijk om advies te vragen aan anderen. Je word daarom mischien weleens eigenwijs genoemd.. Omdat je altijd lekker je eigen weg gaat.

Wiet van Houten (18 x uitgekomen)

Zo zeker als Sjors, Lorena en Charlie zijn. Zo onzeker ben jij. Je trek je veel aan van wat anderen van je vinden en bent daarom erg onzeker. Je zoekt vaak naar bevestiging en complimentjes. Het liefst bij een leuke jongen. Je word dan ook snel verliefd. En als dat dan niet goed afloopt ben je behoorlijk gekwetst. Je vind het soms ook best moeilijk om met ''mate'' te drinken.

Charlie de Jong (16 x uitgekomen)

De beste eigenschap is dat je zeker over jezelf bent. De slechtste is dat je het nogal moeilijk vind om eerst te denken en dan pas te doen. En ookal is liegen niet je sterkste kant, toch vertel je hier en daar af en toe een leugentje. Toch ben je een ondernemende en waarschijnlijk mooie meid die niet bang is om op te vallen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • BTRIsTeGek

    sjors:)

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Sjors :P Klopt wel xD

    Leuke quiz!
    Gtst is great!

    1 decennium geleden
  • quirinaaaxx

    wiet, eerder charlie maar leuke quiz! :)

    1 decennium geleden
  • Snapback

    Sjors klopt helemaal kudo

    1 decennium geleden
  • BubbleGummie

    Lorens!!(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?