wie is de ware voor jou?

bijna ieder meisje heeft de droom om op een dag de ware te vinden. maar wie wil er dan niet een filmster of een rockster.
bijna iedere jongen heeft de droom om heel veel meiden te versieren of om heel rijk te worden. wil je dan weten wat er later gaat gebeuren doe deze quizlet en find out!
:D

Mogelijke uitkomsten

Paris Hilton (2 x uitgekomen)

Paris Hilton is voor jou de ware of voor de meisjes het kan je beste vriendin zijn. Je houd van feestjes en van veel geld uitgeven. De hele nacht door. Vind jij haar goed als mens?

Bill Kaulitz (8 x uitgekomen)

Bill Kaulitz, je kent hem misschien wel van alle quizlets hier. Hij is van Tokio Hotel. Je houd dus wel van een beetje Sexy (en verwijfd) Stoer tot het niet meer kan. En natuurlijk doe je alles in stijl. voor andere jongens is hij waarschijnlijk iets te druk om vrienden te worden...

Shakira (5 x uitgekomen)

Shakira, erg beroemd. Na mijn smaak de leukste latino zangeres op dit moment. Dus waarschijnlijk hou je wel een beetje van vrolijkheid en bewegen. Voor meisjes waarschijnlijk een erg goede vriendin.

Brad Pitt (8 x uitgekomen)

Brad Pitt, word veel gezien als sex simbol. Hij is ook erg schattig op deze foto. Blijkbaar hou jij van wel een beetje opschudding in je leven. Maar kijk uit hij is een supergoede acteur hij kan je zo in de maling nemen!

John f. kennedy (2 x uitgekomen)

John f. kaennedy, de belangerijkste president in Amerika. werd vermoord... maar ja ja had wel perfect bij hem gepast. Je houd dus wel van een beetje macht hebben en politiek. voor de jongens ondr ons, tja... daar heb ik niks op te zeggen want heel veel homo's vallen op hem...

Avril Lavigne (0 x uitgekomen)

Deze stoere chik, Is erg HOT. Dus voor meisjes en jongens geschikt, maar ook voor meisjes een goede vriendin. Ze is erg vrijgevig ooit heeft ze een groot deel van haar kleren weg gegeven aan de slachtoffers van de orkaan kathrina! Je houd wel van stoer en leif tegelijk.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Eunomia

    Brad Pitt(yeah)

    1 decennium geleden
  • Nimbooda

    shakira, maar ik kan veel beter dansen dan zij:P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?