Because Superheroes do get love.

Iedereen houdt wel van Superhelden. Daarom verplaatsen we ons deze keer in de superschurken. Wie ben jij? Ben jij de Joker? Of ben je zelf Voldie die maar achter kleine jongetjes aan blijft rennen?
FIND OUT NEXT!

Mogelijke uitkomsten

The Joker (15 x uitgekomen)

Kom je op deze, dan hou ik officieel van je. Jij bent niet alleen een gestoorde psycho- en sociopaat, maar je hebt ook een iq waarvan Lotto weekend millionairs moet huilen. Jij bent zo eng, omdat jij het gedrag van mensen voorspelt voordat zij het zelf weten en je gebruikt dat tegen hen.
Minpuntje? In veel situaties heb je gelijk, maar soms gebeuren er wonderen. Dat had jij alleen niet voorgecalculeerd. BATMANNN!

Voldemort (9 x uitgekomen)

Al eerder genoemd, ik weeeet.
Maar hij blijft bad-ass en hij past geweldig in deze quiz met mijn favoriete gestoorde en gevaarlijke mensjes.
Jij hebt het niet zo heel erg op geduldig wachten, maar martelt er vrolijk (voor jou dan) op los! Je kunt geen genoeg krijgen van je favo spreuken die je gelijk op de (stoom)trein naar Azkaba sturen en je zit altijd achter een jongetje aan. Dit alles doe je natuurlijk wel vrolijk met je ronde tafel van Volbloedjes.

Darth Vader (4 x uitgekomen)

Ik ga nu heel eerlijk zijn: Ik heb geen flauw benul wat die vent is. Ik viel in slaap bij deel een e werd weer wakker toen ik het stomme gelach van Spongebob in de ochtendshow hoorde.
Carrying on: Jij hebt iets met lasers en zwaarden. EN MET LASERZWAARDEN!
Jij hebt iets vaags gedaan en je zoon ont-armt en je woont op een grote leuke bol die je de Deathstar noemt. Ik kom je niet opzoeken.

Davy Jones (2 x uitgekomen)

OKTO! Ik bedoel Davy Jones!
Aye me hearty, ya like to sail the great 'ole oceans eh?
Gelukkig voor jouw ben je piraat, je kunt onder de zee leven, hebt handige tentakels om je eigen dek te schrobbben/soppen/likken/poetsen etc.
Je bent letterlijk en figuurlijk verliefd op de zee, wat bij mij toch wel een beetje afstotelijkheid trekt, maar dan herinner ik me hoe leuk de zee is en zwem vrolijk mee.

IJSCO! (9 x uitgekomen)

JIJ BENT HET TOPPUNT VAN KWAAD!
Je weet wel, in de zomer als meisje, probeer je af te vallen omdat je zo weer in je bikini wordt gepropt, om er niet voor te zorgen dat je buik twee meter erover heen hangt sport je, drink j water en eet je geen snoep of te vette dingen. NU komt het: Het is zomer, mission accomplished: je past nog in je bikini, MAAR het is dertig graden.. Je snakt naar iets.. Verkoelends, lekkers, IJSkoud... Juist ja. Alle kalorieen er weer aan. Dank je wel.
EVIL I TELL YOU!

p.s. JA HET MOEST!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?