De Horrorquiz!

Je kent het wel, je doet stoer, maar tegelijkertijd ben je bang. Waarvoor, vraagt men dan. Misschien heb je thuis een put waar random mensen uit kruipen, krijg je een groene straal naar je toe gesmeten, of ben je aanwezig bij een Justin Bieber concert. Waar ben jij het bangst voor en wat zou je doen?

BEDANKT VOOR DE KUDO's!
DE TWEEDE STAAT EROP!

Vind je de quiz leuk? Lees ook roses are red and violets are dead van Alohomora!

Mogelijke uitkomsten

Justin Bieber (96 x uitgekomen)

Aah we hebben er weer een. Een JBfoob. ALs we jou naar een concert van hem sturen, eindig je nog erger dan dat hij er uitziet op deze foto. Of je nou hem, zijn fangirls of zijn veel te hoog stemgeluid voor een jongen in de puberteit het engst vind, laat ik aan jou. Bij mij de fangirls. Ze zijn echt eng. Echt eng eng eng. Zo van 'AAH JIJ BENT ENG' eng.

Warning: Als je dit antwoord krijgt kun je lastkrijgen van de enge fangirls, wij zijn niet verantwoordelijk voor losgeslagen 12jarigen, of het feit dat ze je willen bijten of je een... BOZE BRIEF STUREN!

Samara (The Ring) (89 x uitgekomen)

Wow. Als je haar achter je aan krijgt zit je diep in de ... PUT! (hahaha) Ehm, nou je bent dus bang voor een twaalf jaar oud meisje(zegt niks, de JB fangirls zijn ook eng). En je bent waarschijnlijk bang in het donker als je in grote grotten of ondergrondse kerken zit. Ook freak jij hem als je tv opeens aanspringt op dat stippelscherm. 1 vraagje voor jou; wat zou gebeuren als je die cursed tape op je Ipod zou kijken? Zou er dan zo'n handje doorheen komen met van die spastische bewegingen? Ze komt eigenlijk alleen door flat screens heen. We gaan weer diep.

IT (46 x uitgekomen)

Clowns = Eng
Monsters = Ook eng
Clown Monster = Some scary $h!t!!
In jouw woordenboek gaan clowns en leuk niet echt samen. Ze zitten in riolen en eten je op. Of ze maken zo'n opblaasbeest ballon en als ze niks kunnen maken, maken ze een verhipte slang voor je. EEN SLANG DAAAMN. Je wilde nog wel een kangoeroe. Gelukkig voor jou: In Nederland heb je alleen in grote steden zo'n raar rioolding.Maar woon je er wel... Veel succes!!!

WHO WANTS A BALLOON??

Ghostface (Scream) (90 x uitgekomen)

Wazzaaap! Wat een giller (snap je hem Scream? Giller :D?)je bent bang voor de vent die maar niet uit die kast wil komen. Serieus.
TRING TRING
'Hello...?'(SuperLotte aan de foon)
'Im in the closet'....
'Well, will you come out of the closet:D?'
'Perhaps...Wait no! Not that way of coming out of the closet!'
'Oops my mistake ;).'

Iedere. film. weer.
Maar he, zie het zo, als je een keer Scary Movie kijkt is je fobie voor mensen met uitgerekte hoofden op hun masker wel weer weg. SUCCES!

Anaconda (226 x uitgekomen)

Jij houdt niet van slangen.Of juist zoveel dat ze je aantrekken en je hun gedrag in de quiz hebt nagebootst.(Dat tweede deed ik maar omdat sommige mensen die hier op kwamen wel van slangen houden, excuses hiervoor. Eet me niet op. SNAP JE HEM ANACONDA?? OPETEN??) Zit jij even in een lastig parket.. verstrikt. Mijn God ik ben te leuk (springt weg voor tomaat).
Lieve schat: Ga gewoon niet naar de dierentuin, mocht je toch gaan en er is een anaconda die je wil strikken, koop een Harry Potter of leer zelf Sisselspraak.

Statistieken

Statistieken

Reageer (102)

  • anubislover12

    Scream een beetje meer jb of samara

    9 jaar geleden
  • Schack

    JB ... Jup, those fangirling freaks are some scary shit :Y)

    1 decennium geleden
  • Exile

    mwhaha ik ben bang voor jb(klopt):O

    1 decennium geleden
  • LeaFlammae

    Ik ben niet bang voor een slang!
    *doet quiz opnieuw*
    Neeeee ook niet bang voor zo'n scream-ding!
    *nog een keer*
    HEHE dat lijkt er mee op. Die Samara is inderdaad eng.
    Wel een leuke quiz =)

    1 decennium geleden
  • deadblackday

    justin bieber, klopt hij is echt eng...(vooral vaag)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?