Gym Class Heroes, Cobra Starship of The Academy Is...?

Drie bands. Als je er een kent, ken je ze waarschijnlijk alledrie, aangezien de drie leadzangers beste vrienden zijn (of waren). Ken je ze niet, maakt niet uit, de test is nog steeds leuk om te doen, en wie weet ontdek je wel nieuwe muziek!

Mogelijke uitkomsten

Fangs up! (4 x uitgekomen)

Jij past het beste bij de New Yorkse band Cobra Starship. Hun motto is 'fangs up' en hun fans noemen zichzelf 'fangsters'. Misschien ken je de nummers Good Girls Go Bad (met Gossip Girl's Leighton Meester!) en Hot Mess wel :) Ze maken een soort pop-dance-punk-achtige muziek, zoek ze op als je ze nog niet kent!

De band bestaat uit de leukste latino van de wereld, de Uruguayaanse Gabe Saporta, door PETA uitgeroepen tot sexyste vegetarier, als zanger. Voor de gitaar hebben ze de leuke Ryland Blackinton, met als alter ego Guy Ripley :) Alex Suarez speelt de basgitaar, zijn naam voluit is onnoemlijk lang en je kan hem ook tegenkomen als Vincent Twice (Vincent Twice). Deze band heeft ook een keytarist (serieus), de glorieuze Victoria Asher (aka Vicky-T). Voor de drums hebben we Nasty Nate Nate Novarro, stil maar o zo leuk.

Fangs up cobra style <3

William's hips don't lie... (4 x uitgekomen)

Jij past het beste bij de band The Academy Is...! Ze heetten eerst gewoon 'The Academy', tot ze erachter kwamen dat een andere band ook zo heette en er dus 'Is...' achteraan plakten ;) Komt wel lekker mysterieus over, toch?

De bandleden zijn minder mysterieus, maar alsnog wel lekker! Typ 'William Beckett' in op UrbanDictionary en je zal zien dat bijna alle beschrijvingen van hem hetzelfde zijn - Singer of The Academy Is... and walking sex. Hij is getrouwd en heeft een dochtertje, jammer ladies. In eerdere jaren, toen zijn haar nog langer was en zijn figuur vrouwelijker, waren alle fans ervan overtuigd dat hij een koppeltje was met of Cobra Starship's Gabe Saporta (zie de video voor Cobra's 'Bring It' voor een bewijs) of Gym Class Heroes' Travis McCoy (zie wederom de video van 'Bring It' - jep, William en Travis zijn gefeatured op het nummer). Maar Bilvy (Will's koosnaampje) is niet het enige bandlid. We hebben ook nog de geliefde Mike Carden, Michael Guy Chislett, Adam Siska (zeg maar Sisky) en Andy Mrotek (of The Butcher).

De band maakt indie rock en pop punk muziek :)

So fragile we are, we just don't show it (8 x uitgekomen)

Jou muzieksmaak ligt waarschijnlijk het dichtste bij Gym Class Heroes! Je kent ze van de nummers 'Clothes Off' en 'Cupids Chokehold', en natuurlijk ken je de leadzanger Travis McCoy van zijn hit 'Billionaire' en wel meer nummers : D

GCH maakt hip hop en rap muziek, maar dat ontkennen ze. Ze beschrijven zichzelf liever als alternative hip hop & rap rock en associeren zich met bands als Fall Out Boy, Four Year Strong, The Academy Is..., Cobra Starship, Panic At The Disco, Paramore, etc. Ze staan op hetzelfde platenlabel als FOB, PATD, TAI, CS, Paramore en meer van dat soort bands. Ach, zolang de muziek maar leuk is! En dat is het :]

Travis ken je dus al. Hij is ook de ex van Katy Perry. Je ziet haar ook in de clip van Cupids Chokehold, ze is het perfecte vriendinnetje van Travis in de video. In het echt blijkt het niet zo te zijn, nadat het uitging heeft Katy een nummer over hem geschreven, Circle The Drain. Hierin zingt ze "You could have been the greatest, but you'd rather get wasted. (...) You've become what you despise, a stereotype. You think you're so rock and roll, but you're really just the joke." Travis is er bovenop gekomen door met een solo-project te beginnen, en daar kwamen verschillende hits uit als Billionaire, met Bruno Mars, We'll Be Alright, Need You en Higher met Taio Cruz.

De gitarist van GCH is Disashi Lumumba-Kasongo (een geweldige naam.. alleen moeilijk te onthouden). Eric Roberts is de basgitarist en Matt McGinley speelt de drums. :') Ze gaan dit jaar waarschijnlijk een nieuw album uitgeven!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • BlueNight

    Cobra Starship, mijn favo band(yeah) Gabe Saporta(H)

    1 decennium geleden
  • xMrisjj

    Cobra Starship! (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?