Op wie van Arrow lijk jij?

Op wie van het TV programma Arrow lijk jij het meest?

Mogelijke uitkomsten

Oliver Queen (196 x uitgekomen)

Oliver bestrijd de misdaad met pijl en boog. Voor hij 5 jaar op een afgelegen eiland terecht kwam was hij een echte playboy(drank, drugs, dat ssort dingen), maar toen hij weer terug kwam was hij een beter persoon. Mensen zien hem als een arrogante miljonair, maar dan vinden ze Arrow wel goed. Oliver spreekt Russisch en is dan ook een kapitein van de Bravta.

John Diggle (30 x uitgekomen)

John Diggle heeft een paar keer in Afghanistan gezeten omdat hij militair was. Daarna is hij even de lijfwacht geweest van Oliver Queen. Hij nam ontslag omdat Oliver steeds verdween. Uiteindelijk is hij de eerste die in 'Team Arrow' kwam. Soms als Oliver in de nesten zit, komt John hem helpen door bijvoorbeeld het Arrow pak aan te trekken

Felicity Smoak (79 x uitgekomen)

Ze is een werkneemster van Queen Consolidated, het familie bedrijf van Oliver. Ze is mega goed met Computers, en kan dan ook heel veel mensen hacken. Ze is de tweede persoon die in team arrow komt.

Sarah Lance (74 x uitgekomen)

Ze is samen met Oliver verdwenen. Oliver en Sara kwamen elkaar een tijd later weer tegen op het eiland. Ze wil het goed maken met haar oudere zus Laurel Lance, de vriendin van Oliver van toen hij nog niet weg was. Sarah staat ook wel bekend als The Black Canary

Laurel Lance (8 x uitgekomen)

Laurel was de vriendin van Oliver. Ze is advocate. Ze was boos op Oliver en Sarah omdat Oliver met Sarah vreemdging. Toen Oliver terug kwam wist ze dat niet, ze dacht dat Sarah dood was. Toen Oliver 'er niet meer was' is Laurel een tijdje met Tommy Merlyn gegaan, de beste vriend van Oliver.

Thea Queen (15 x uitgekomen)

het jongere zusje van Oliver. Haar bijnaam is Speedy.

Roy Harper (5 x uitgekomen)

Roy is het vriendje van Thea. Hij wordt geïnfecteerd met Mirakuru, een serum om supersoldaten te maken. hij is ongelooflijk sterk en hij geneest snel. Maar als je Mirakuru word je gauw geïrriteerd en boos. Oliver gaat hem helpen, eerst als de Arrow, later ook als Oliver hemzelf.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Fett

    Oliver!

    8 jaar geleden
  • sannereneeg1

    cool roy harper

    8 jaar geleden
  • Disgrace

    yesss, I love Felicity

    9 jaar geleden
  • LucyParker

    Oliver queen de vrouwelijke versie dan

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?