Welk magisch wezen ben jij?

Ben je benieuwd welk fabelwezen je zou zijn? Doe dan deze quiz en je zal er achter komen.

Mogelijke uitkomsten

Vlinderelf (165 x uitgekomen)

Jij bent een klein schuchter wezentje. Je vliegt van bloem naar bloem en zorgen ervoor dat hij open gaat. De kleding en haar hebben dezelfde kleur als de bloem waarin je werkt. Zij zijn nog nooit door mensen gezien en dit komt omdat zij zo snel zijn, Zij zijn zo snel dat het te snel gaat voor het menselijk oog. En weet een filmcamera of een fotocamera er een registratie van te maken dan lijkt het net of er een insect boven de bloemen vliegt en zodoende let niemand op dit kleine volkje.

vampier (52 x uitgekomen)

Ze zien er op het eerste zicht uit als gewone mensen. Je merkt het ook niet echt, maar als je beter kijkt, zie je het een beetje. Je hebt een iets blekere huid en een zachte rode schijn in je ogen. Je hebt ook 1 speciale kracht en je kan heel snel lopen. Het is zo snel dat het eruitziet als een flits. Je hebt goede en slechte vampiers. De slechte vampiers kiezen 1 slachtoffer en drinken al het bloed ervan op en laat die sterven.(Maar de meeste zijn goed.De goede vampiers voeden hun met een beetje bloed van verschillende personen, zodat je nog kan verder leven.

Trol (16 x uitgekomen)

Je bent een klein, aardig bosmannetje dat alleen in grote bossen leeft. Je ziet er lelijk uit, maar je bent wel lief. Je zorgt voor het mos en de paddenstoelen die in het bos groeien. Trollen kunnen ook met dieren communiceren.

eenhoorn (32 x uitgekomen)

De eenhoorn is een wezen dat lijkt op een paard. Hij heeft een prachtige witte vacht en een gedraaide hoorn die op zijn voorhoofd staat. Bij diersoorten (en ook mensen) zijn er altijd mannen en vrouwen, bij de eenhoorn is dit anders: de eenhoorn is een eenling hij is in zijn eentje en hij is een man. Hij heeft zich hier echter nooit over beklaagd. Eenhoorns zijn onsterfelijk en ze zijn heel zeldzaam. Daarom zie je ze bijna nooit.

zeemeermin (38 x uitgekomen)

De zeemeermin is een wezen met het lichaam van een mens maar in plaats van benen heeft deze een vissenstaart. Je bent ook supermooi! Je zit vaak te zingen op rotsen om mensen te hypnotiseren als ze een schat willen vinden. Je kan ook heel goed met zeedieren communiceren.

Weerwolf (5 x uitgekomen)

Weerwolven zijn mensen die bij volle maan in een weerwolf veranderen. In veel verhalen is dit een uiterst pijnlijk proces waarna je de hele nacht lang je controle verliest en dood en verwond zonder dat het je kan schelen wie of wat. Mensen die in een weerwolf veranderen zijn vaak normale mensen met een normale baan en een normaal leven. Het enige verschil met "echte" normale mensen is dat zij iedere volle maan niet in hun bed liggen maar door de straten zwerven en naar de maan huilen. De weerwolf heeft één menselijk kenmerk: de ogen, als hij een weerwolf is, heeft hij toch de ogen van een mens.

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

  • xGriffelx

    Vlinderelf.. (:

    1 decennium geleden
  • hazzakins

    vampier wow ik dacht dat iik op een elf ofzoo zou uitkomen maar met een vampier ben ik super te dupper blij :P

    1 decennium geleden
  • oshawott14

    vlinderelf

    leuke quiz

    1 decennium geleden
  • TWButterfly

    Vlinderelf =)

    1 decennium geleden
  • 160917

    Vlinderelf.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?