Wie uit Organization XIII past het best bij je?

Een organisatie vol harteloze mensen.. Maar wie van deze zou het best bij jou passen?

Mogelijke uitkomsten

Xemnas (1 x uitgekomen)

Je bent... DE SUPERIOR, Xemnas!!! Een erg griezelig, maar toch coole Nobody die niets anders wil dan Kingdom Hearts. Je houdt van duisternis en ook van de leegte... Wees maar blij dat je Xemnas bent, hij is geweldig!

Xigbar (2 x uitgekomen)

Altijd met een eigen doel voor ogen... Xigbar is bij jou uitgekomen! Hij is altijd erg sneaky en valt anderen graag aan vanaf een afstand. Maar een lafaard? Heh, as if!

Xaldin (0 x uitgekomen)

Steeds weer op zoek naar een manier om mensen, of beesten, in Heartless te veranderen... Xaldin! Met de kracht van de wind is hij bijna niet te verslaan, en met zijn prachtige stem zingt hij graag COLOURS OF THE WIND.

Vexen (0 x uitgekomen)

Zei daar iemand EXPERIMENT??? Vexen is de koning van de ijskristallen en de WETENSCHAP. Hij heeft er alles voorover om zijn experimenten uit te voeren, en zal iedereen op zijn pad vernietigen als ze in de weg staan.

Lexaeus (0 x uitgekomen)

De Silent Hero, Lexaeus. Meestal heb je niet veel te zeggen, maar als het gaat om een gevecht geef je ook echt alles. Oh ja, en ook als ze je uitnodigen voor een grunt-battle. WRUUAAH!

Zexion (2 x uitgekomen)

Boeken zijn geweldig, nietwaar? Zexion houdt van lezen, en de meeste mensen denken dat hij een stil persoontje is als ze hem zien. Maar zodra je hem beter leert kennen, merk je dat hij alleen maar boeken leest om mensen onder illusies te gooien! Hij is dus toch best wel duister...

Saïx (0 x uitgekomen)

Voel je het ook? De kracht van de maan? Als een maanverslaafde is Saïx wel een van de sterkte leden van de Organization. Hij komt kalm over, maar zodra die kalmte gebroken is.. Is hij onverwoestbaar.

Axel (0 x uitgekomen)

Vuur is kracht. Tenminste, voor Axel. Deze gast weet hoe het is om een vriend te verliezen, maar is nog niet vergeten om gevoelens te hebben. En hij zou zijn leven nog opofferen om zijn vriend te redden...

Demyx (0 x uitgekomen)

Dance water... DANCE!!! Demyx is extreem lui, maar hij houdt van muziek en ook van dansend water! Hij is vrolijk voor een Nobody, en de Organization zou een stuk saaier zijn zonder hem.

Luxord (0 x uitgekomen)

De kaarten zijn het belangrijkst. Luxord is een van de slimmere leden van de Organization, maar hij wordt vaak vergeten. Hij houdt van pokeren... En gokken... En piraterij... En alles wat daarmee te maken heeft!

Marluxia (0 x uitgekomen)

Ook wel de bloemetjeskoning genoemd: Marluxia. Deze roze-harige gast is erg sadistisch, al zou je dat niet meteen zeggen zodra je hem ziet. Met zijn dodelijke bloemblaadjes en zijn moordende zeis is hij een gevaarlijke Nobody.

Larxene (0 x uitgekomen)

Als enige vrouw in de Organization moet je wel een beetje bitchy zijn. Haar aanvallen zijn zo snel als de bliksem, en met haar wisselvallige humeur is ze erg onvoorspelbaar.

Roxas (2 x uitgekomen)

Gekozen door het 'Licht'... Roxas!! Dit zachtaardige jongetje weet vaak niet precies wat er aan de hand is, maar hij voelt het wel heel goed aan als er iets mis is. Hij is niet zo moordlustig aangelegd als de meesten uit de Organization, en daarom is deze groep niet echt iets voor hem.

45|d[s]&* X.I.O.N 43-40|#%P{ (0 x uitgekomen)

Nothing to display.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?