Welk personage uit spongebob ben jij?

Wil jij weten wie jij bent uit spongebob doe dan nu de quiz!! ^^
Spreekt voor zich lijkt mij ;)

Mogelijke uitkomsten

Spongebob (193 x uitgekomen)

Jij bent spongebob, je bent altijd vrolijk en aardig tegen iedereen. Je ziet in alles wel een positief punt en dat is mooi. Always look on the bright side of life is jou motto en uit iedere tegenslag kan je wel iets positiefs halen, maar blijf wel realistisch.

Patrick Ster (81 x uitgekomen)

Jij bent patrick, niet al te slim maar zeker wel vriendelijk. Je woont onder een steen en hebt zandmeubels dat is wel erg efficiënt :D. Je houd van tv kijken en kwallen vissen en daarnaast bent je niet al te actief.

Eugene H. Krabs (25 x uitgekomen)

Jij bent meneer Krabs, je bent gek op centjes en zal er alles aan doen om te blijven verdienen. Vuilnis verkoop je zo weer en je zal zelfs aan de meest onmogelijke wensen van je klanten gehoor geven zolang jij je zakken maar kunt blijven vullen. Wel een tikje egoïstisch hoor!!

Plankton (27 x uitgekomen)

Jij bent plankton, een beetje klein maar wel erg gevaarlijk (of toch niet? O.o). Je bent gek op het maken van duivelse plannen waarin jij de wereld overneemt. Hoewel je toch ook een zachte kant hebt, busted!! :P

Octo Tentakel (11 x uitgekomen)

Jij bent octo, :O dan ben je niet al te goed gehumeurd!!! Je werkt achter de kassa bij de krokante krab maar haat je werk je droomt ervan om ontslag te nemen en rijk te worden. En eerlijk is eerlijk je bent niet een al te goede klarinet speler *kuch. Je hebt wel briljante droge opmerkingen!

Sandy Cheeks (41 x uitgekomen)

Jij bent Sandy, de stoere en vrolijke cowgirl uit Texas. Jij bent gek op sporten net als Sandy en op een dag hoop je een topsporter te worden. Verder ben je vrolijk en probeer je, je vrienden zo veel mogelijk binnen het gareel te houden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • ImperfectMe

    SpongebobxDwwwhhhaaaaaaaxD
    Kudooo(cool)

    1 decennium geleden
  • Sully

    Patrick again.

    1 decennium geleden
  • hazwards

    Spongebob jeeeh ;D

    1 decennium geleden
  • Dobato

    Patrick xD

    1 decennium geleden
  • honkeponk

    spongebob :')

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?