Wat voor female villain ben je?

Hiermee kun je zien welke slechterik jij zou zijn!!

Muhahaha, wie wil er nou geen wereld overheersing? >:D

Mogelijke uitkomsten

Catwoman (110 x uitgekomen)

Jij bent Catwoman! Je bent enorm flexibel en super atletisch je draagt een zwart leren pakje en je lievelingswapen is een zweep. Veel mannen zullen het dan ook erg warm van je krijgen. Maar goed dat jij je nagels uit kunt zetten als je ze nodig hebt.

Bellatrix van Detta (187 x uitgekomen)

Jij bent Bellatrix, je doet alles om je meester tegemoet te komen en zo in een goed daglicht te staan. Je geniet ervan als andere pijn hebben en hebt een prachtige lach. Huiselfen staan te trillen op hun pootjes voor je net als 9/10de van de toverbevolking! Jij bent echt evil!

Victoria (81 x uitgekomen)

Jij bent Victoria, dat betekend dat je een ontzettend goede jager bent en erg slim. Jij hebt er geen moeite mee om mensen leeg te zuigen in tegenstelling tot dat zooitje zwakke vampiers uit Forks. Men moet jou ook niet kwaad maken want dan ben je in de ban van jou bittere wraak en ga je over lijken.

Electra (212 x uitgekomen)

Jij bent Electra een ninja en een huurmoordenaar. Je vecht het meest met je twee basis wapens de sai's. Ooit was je het liefje van Daredevil maar jou brute werkwijzen en extreme levensstijl stonden hem niet aan. Dat is vette pech voor hem want jij hebt hem niet nodig en doet toch lekker wat je zelf wilt! ^^

Poison Ivy (72 x uitgekomen)

Jij bent Poison Ivy. Wat je precies bent is me nog niet helemaal duidelijk maar het komt ergens in de buurt van een plant/mens hybride die zonlicht nodig heeft om te overleven. Ik heb het ook niet verzonnen!! Je uiterlijk zorgt er in ieder geval dat je zowel mannen als vrouwen kan verleiden, verder heb je een aantal coole giffen waarmee je o.a. gedachtes kan beheersen. Chil toch?

Harley Quinn (131 x uitgekomen)

Jij bent Harley Quinn! Je hebt een flinke dosis humor maar bent wel een beetje een psychopaat. Sommigen dingen kunnen echt niet hoor!! Verder ben je head over heels in love with the Joker. Maar pas op dat je jezelf niet laat misbruiken door hem hoor! Verder sta je samen met Poison Ivy (je beste vriendin) Gothams’ “Queens of crime”. Leuk imago ^^

Statistieken

Statistieken

Reageer (91)

  • Elsketjee

    Elektra, cool

    8 jaar geleden
  • AnoukIrwin

    Harley!

    9 jaar geleden
  • Inanna

    OmG harley quinn <3

    1 decennium geleden
  • EviLxp

    Bellaaaa :) ik ben echt EviL! (Evi is mijn voornaam en mijn achternaam begint met een L dus ^^) Loveeeee Bellatriiiiix :) *Evil lachje* (duivel)

    1 decennium geleden
  • Frodo

    VICTORIA ! Nu ben ik blij .. want, nou ja, ze is een vampieeeerrrr

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?