What's your pet?

Welk huisdier past er bij jou?

Ik heb een hele mooie selectie voor jullie gemaakt (a)
Het zijn alleen geen huis tuin en keuken beestjes ;)

Mogelijke uitkomsten

Een Kraken (5 x uitgekomen)

Jou huisdier is een kraken, een beetje slijmerig en schubbig maar mits goed afgericht kan hij best handtam zijn. Ik zou er alleen niet mee knuffelen als ik jou was hij laat nogal wat sporen achter. Verder houd hij niet zo van bootjes en is hij makkelijk te onderhouden, want hij voert zichzelf ^^

Een Dementor (17 x uitgekomen)

Een Dementor. Ik zou deze wel buiten in de tuin laten als ik jou was anders kan het binnen wat koud worden (ook niet zo leuk voor de visite). Het is een erg trouw beestje hij doet zo wat je zegt maar je moet hem wel goed africhten. Ook is dit beest erg handig voor de beveiliging van je huis, geen inbreker die het nog in zijn kop haalt om bij jou in te breken!!!

Phoenix (22 x uitgekomen)

Een Phoenix!! Een heel handig beestje met uitmuntende helende werking, zo is hij heel handig tegen basilisk beten(mocht je er een tegenkomen ;)). Alleen wel oppassen met waar je hem neerzet hij is namelijk licht ontvlambaar, daarom kan hij niet te dicht bij de kachel of open haard staan.

Nine tailed fox (72 x uitgekomen)

Nine tailed fox, dit is jou huisdiertje hij is ontzettend schattig maar vergis je niet, dit beestje is namelijk pure evil!! Hij mag dan wel knuffelbaar zijn, maar je visite kan zomaar verdwijnen. nam nam nam ^^

Vampiertje (22 x uitgekomen)

Een vampiertje, tja deze zien er gewoon goed uit en eigenlijk zijn ze gewoon voor de heb ^^. Ze zijn een beetje hard maar heerlijk om tegen aan te liggen, en ook heel handig als je je interieur wilt veranderen. Verder op tijd voeren en opletten met daglicht, sommigen soorten verdragen dit beter dan anderen!!!!

Patrick (33 x uitgekomen)

Patrick Ster, dit is jou huisdiertje niet al te snugger maar wel lekker roze. Een Patrick moet in een aquarium gehouden worden anders droogt ie uit, het glas moet wel wat steviger dan gemiddeld glas zijn een Patrick wil nog wel eens lompe acties hebben. Ze kunnen in combinatie met een Spongebob heel leuk zijn om naar te kijken, maar als de Patrick alleen is bestaan er een kans dat ie niks doet.

Een Voldie (57 x uitgekomen)

Een Voldie, dit huisdier kan neigingen tot wereld overheersingen vertonen. Het is dan ook zeer belangrijk dat je duidelijk tegen ze bent. Het best kan je een grote stok zoeken en zodra ze over wereld overheersing beginnen geef je ze er een tik op de neus mee en roep je STOUTE VOLDIE!!!!! Wel zijn ze heel handig voor klusjes in en rondom het huis.

Gelieve niet met een Potter in een huis te houden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (66)

  • Inanna

    Een Phoenix (hoera)

    1 decennium geleden
  • Gibigianna

    en voldie hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxD

    1 decennium geleden
  • SnoopyTheDog

    Nine-Tailed Fox

    yeaaahh

    Naruto I luf yoeeee

    *kijkt kwijlend naar Itachi, Kakashi, Gaara en Sasuke*

    1 decennium geleden
  • creamcone

    PATRICCKKK! :9~(H)(flower):Y)

    1 decennium geleden
  • Gibbs

    Een Voldi (duivel)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?