welke Anime serie past het best bij jou?

welke past het beste bij jou;...
dat kom je hier te weten.

Mogelijke uitkomsten

Death Note (25 x uitgekomen)

death note past het beste bij jou.
hier gaat het verhaal over.

Light Yagami is een briljante, maar snel verveelde middelbare scholier die zich ergert aan alle corruptie in de wereld. Zijn leven verandert drastisch als hij een mysterieus notitieboekje vindt, de Death Note. Als iemands naam in dit notitieboekje wordt geschreven, zal die persoon sterven. Light is in eerste instantie nogal sceptisch, en denkt dat het gewoon een grap is. Maar na wat geëxperimenteer en de dood van twee criminelen moet Light wel geloven dat de Death Note echt is. Na de ontmoeting met de eigenlijke eigenaar van de Death Note, een shinigami (Death God/God des Doods) met de naam Ryuk, streeft Light ernaar "de god van de nieuwe wereld" te worden door het kwaad uit de wereld te verbannen met behulp van de Death Note.
Al snel valt het de internationale politieorganisaties op dat het aantal onverklaarbare sterfgevallen bij criminelen enorm omhoog gaat. De politie neemt hierover contact op met detective "L", een jonge maar hoogbegaafde detective van wie in het begin nog weinig bekend is. L komt er al snel achter dat de gezochte seriemoordenaar, die Kira genoemd wordt, in Japan woont. Ook concludeert L dat Kira mensen kan doden zonder ze met een vinger aan te raken. Light realiseert zich dat L zijn grootste vijand zal zijn, en er ontspint zich een competitie tussen de twee die almaar spannender wordt.


(ik heb het van wikipedia overgenomen)

Kuroshitsuji (13 x uitgekomen)

srry dat het in het engels is... ,maar deze anime past het beste bij jou!

In a manor house on the outskirts of Victorian era London, butler Sebastian Michaelis serves Lord Earl Ciel Phantomhive, the orphaned twelve-year-old head of an English noble family and a toy and candy empire, who serves directly under the Queen as her "guard dog". Sebastian carries out any task required by his master while solving the problems plaguing England with ease and perfection, because of his demonic lineage and Faustian contract with his master. The parents of Master Phantomhive estate were murdered when Ciel was younger. As a result, he made a deal with a demon asking for vengeance upon those who had disgraced him, and the Phantomhive name, in exchange for his soul.

Shugo Chara (47 x uitgekomen)

Shugo Chara past het beste bij jou!!

hier gaat het verhaal over:

De scholiere Amu Hinamori zit op een school genaamd "Seiyo Academy". Ze wordt op school gezien als een cool en hip meisje, maar ze heeft weinig zelfvertrouwen, is verlegen en niet eerlijk tegenover zichzelf, dus wenst ze om anders te zijn. Ze bidt dat ze iemand anders kan zijn en dat ze beter is in sommige dingen. De volgende morgen vindt ze drie eieren in haar bed: een roze, een blauwe en een groene. Daarin bevinden zich kleine wezens die Shugo Chara's heten. De roze heet Ran, de blauwe heet Miki en de groene heet Su. Ze proberen Amu te helpen om haar andere karakter naar voren te brengen, maar dit alles verloopt niet zonder problemen. Later in het verhaal zit Amu bij de Guardians en is het haar taak om alle X-Eieren weer te zuiveren die slecht zijn geworden omdat de personen van dat Ei hun dromen hebben opgegeven. Het bedrijf dat al het onheil veroorzaakt heet Easter. Hier werken Nikaidou, Sanjo, Utau, Ikuto, Lulu, en nog een paar mensen in het lab. De taak van de Guardians is dat ze zo snel mogelijk de Embryo moeten vangen voordat Easter het vangt, want Easter is van plan om het te gebruiken voor slechte doeleinden.
De Guardians heten: Tadase Hotori (Koning), waar Amu verliefd op is, Nadeshiko/Nagihiko Fujisaki (Koningin/Jack), Kukai Souma (Jack) en Yaya Yuiki (Aas). Hierna komt Amu bij de Guardians en wordt een Joker. Later vertrekken Kukai & Nadeshiko en worden ze vervangen door Kairi Sanjou & Rima Mashiro. Op het einde van het eerste seizoen vertrekt Kairi dan weer, en wordt hij vervangen door Nagihiko Fujisaki. Hij doet zich voor als de tweelingbroer van Nadeshiko, maar eigenlijk is hij ook Nadeshiko. Amu's eerste Chara is Ran. Ze is goed met sport. Haar tweede Chara, Miki, is goed met kunst en haar derde Chara heet Su. Zij is goed in koken. Later krijgt ze ook nog een 4de chara, genaamd Dia. Zij komt alleen uit het ei als Amu in staat is om problemen op te lossen. Dia is eigenlijk niet echt ergens goed in, behalve iedereen's gevoelens te voelen dan. Tadase's Chara heet Kiseki en Tadase's wens is om over de wereld te heersen. Nadeshiko's Chara heet Temari. Nadeshiko's wens is om beter en een Japanse danseres te worden. Kukai's Chara heet Daichi. Zijn wens is om beter in sport te zijn. Yaya's Chara heet Pepe. Yaya's wens is om zich meer baby-achtig te gedragen. Kairi's Chara heet Musashi. Kairi's wens is om een Samurai te worden. Rima's Chara heet Kusu Kusu. Haar wens is om veel meer te lachen en zich als een clown te gedragen. Nagihiko's Chara (of eerder Nadeshiko's 2de Chara) heet Rhythm. Zijn droom is om zich meer jongensachtig te voelen door allerlei sporten.
Door de Chara's kunnen ze hun werkelijke karakter laten zien, en de talenten die verborgen liggen, kunnen ze gebruiken. Tadase wordt een heerszuchtige koning als iemand het woord "prins" laat vallen. Omdat hij denkt dat het niet bij hem past, verafschuwt hij zijn verandering. Ook Nadeshiko verafschuwt haar verandering, want ze wordt agressief als ze verandert. Als Kukai verandert, wordt hij een topsporter en Yaya krijgt een baby-karakter. Als Kairi een Chara change doet, krijgt hij een houten Samurai zwaard, als Rima een Chara change doet doet ze meestal een pose 'Bala Balance!' -dat uit een manga strip komt- en als Nagihiko een Chara change met Rhythm doet is hij heel actief en kan hij alle sporten super. Als Amu verandert met Ran, is ze goed in sport en kan ze goed iemand aanmoedigen. Ran staat ook voor eerlijkheid, wat meteen al tot problemen leidt. Als ze met Miki verandert, is ze een werkelijke kunstenaar en is goed met muziek. Als Amu verandert met Su, wordt ze de perfecte huisvrouw die goed kan koken en houdt van schoonmaken. Ze krijgt ook een heel meisjesachtig karakter. Als Amu een chara change met Dia doet, stelt het eigenlijk niets speciaals voor. Ten eerste krijgen we dit maar 1 keer te zien, en Dia heeft niet echt een specialiteit. Het enige wat ze dan doet is lief lachen en schitteren.

D-Gray Man (6 x uitgekomen)

deze serie past het beste bij jou!

Het verhaal speelt aan het einde van de 19de eeuw en volgt de verhalen van de 15 jaar oude Allen Walker. In zijn kindertijd is hij achtergelaten door zijn ouders vanwege zijn ‘misvormde’ linkerhand en wordt hij door een man genaamd Mana Walker onder zijn hoede genomen. Op een gegeven moment sterft Mana en Allen is zo bedroefd dat hij probeert Mana weer tot leven te wekken met de hulp van een persoon genaamd de Millennium Earl (Graaf). De Earl toont hem een Akuma skelet (soort mechanische skelet) en beweert dat als Allen aan Mana roept dat hij terug moet keren, zijn ziel in het skelet zal varen. Dit gebeurt, echter het blijkt dat het skelet zo gefabriceerd is dat de ziel van de persoon in het skelet de orders van de Millennium Earl moet opvolgen. Deze beveelt vervolgens dat hij Allen moet doden en zijn uiterlijk moet aan nemen. Op dat moment ontwaakt zijn hand, dit blijkt een anti-Akuma-wapen (geactiveerd door een mysterieuze stof genaamd Innocence) te zijn dat Akuma’s kan doden. Mana is kwaad dat Allen hem teruggehaald heeft en vraagt Allen hem te doden voordat hij hem doodt. Hij doodt Mana per ongeluk die, voordat Allen hem kan doden, zijn linkeroog vervloekt waardoor hij de ziel in een Akuma kan zien. Hierna komt hij er achter dat de Millennium Earl mensen die geliefden hebben verloren voor de gek houdt door te beweren dat hij ze terug kan halen en zo hen in Akuma kan veranderen. Hij besluit zichzelf te trainen en zo de Earl te stoppen. Snel hierna komt hij onder de hoede van generaal Cross een exorcist van de Black Order (zwarte orde), een organisatie met als doel het plan van de Millennium Earl te stoppen, het vernietigen van de wereld. De Earl wordt hierin geholpen door zijn leger van Akuma en 13 directe afstammelingen van Noach.

K-on (12 x uitgekomen)

deze serie past het beste bij jou!

srry dat het in het engels is

K-On!'s story revolves around four Japanese high school girls who join Sakuragaoka Girl's High School's light music club to try to save it from being abolished. However, they are the only members of the club, and at first Yui Hirasawa, the main character, has no experience playing musical instruments or reading sheet music. Eventually, she learns how to be an excellent guitar player. Since then, Yui, bassist Mio Akiyama, drummer Ritsu Tainaka, and keyboardist Tsumugi Kotobuki spend their school days practicing, performing, or just hanging out together. The club is overseen by music teacher Sawako Yamanaka, who eventually becomes their homeroom teacher as well during their final year of high school. In their second year of high school, the club welcomes another guitarist, an underclassman named Azusa Nakano. After Azusa joins, they gain more structure and begin to practice more.
After their third year, Yui, Ritsu, Mio, and Tsumugi graduate and enroll into a university. It is there they join its light music club alongside three other students: Akira Wada, Ayame Yoshida, and Sachi Hayashi. Meanwhile, Azusa continues to run the high school light music club alongside Yui's sister, Ui, their classmate, Jun Suzuki, and new members Sumire Saitō and Okuda.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • ErxnYeager

    Death note en Balck Butler zijn sugoi af ^-^

    8 jaar geleden
  • NINEANIME

    shugo chara amu doet zeker 2 keer een charanari * ofzo * met dia in het eerste shugo chara en in de 2de seizoen shugo chara doki en maar nie uit dat het engels is is tog simpel ik kijk al die series in het engels omdat ik ze in het nederlands nie kan vinde :P

    1 decennium geleden
  • MelonKiss

    Kuroshitsuji(H)(H)die heb ik al 6 keer gekeken death note en shugo chara ken ik ook (H)

    leuke quiz(Y)

    1 decennium geleden
  • Fennec

    D-Gray Man. klinkt leuk =)

    1 decennium geleden
  • Mirjammm

    Shugo chara, lijkt me leuk!!:)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?