wat is jouw maand horoscoop?

zie titel

ben je waterman, klik gewoon waterman aan, maar dan kom je bij een ander sterrenbeeld, scroll dan gewoon naar beneden en lees die van de waterman, er was iets miss gegaan, sorry voor het ongemak.

2de in de top 5 whoewwwwwwwwwww hartstikke bedankt allemaal

Mogelijke uitkomsten

ram (62 x uitgekomen)

Liefde & Partnerschap
Het is momenteel een beetje windstil in uw liefdesleven. U denkt dat er geen passende partner voor u is. Wees nog een beetje geduldig want de passende partner komt echt. Als u een vaste relatie heeft zullen de twijfels tot aan het eind van de maand helemaal zijn verdwenen.


Karriëre & beroep
De sterren brengen verandering op het werk. Houd deze maand rekening met positieve en negatieve veranderingen. Aan het einde van de maand komen de ups en downs in evenwicht. Voor werkzoekenden zou deze maand het einde van hun werkloosheid kunnen betekenen. Wees alert en mis geen kansen.


Gezondheid & welzijn
U heeft de neiging sterk te schommelen tussen een gevoel van welbehagen en zwaarmoedigheid. Probeer deze maand een oplossing te vinden voor de sterke emotionele uitschieters. Alleen als u deze tot een lager pitje terug weet te dringen vindt u in de toekomst een mooi innerlijk evenwicht voor uzelf. Dit is ook de enige manier om minder last te krijgen van de onaangename momenten van zwaarmoedigheid.

stier (23 x uitgekomen)

Liefde & Partnerschap
Elk woord bewerkt iets. Daarom moet u deze maand bijzonder goed stilstaan bij wat u zegt. Er zijn mensen in uw omgeving die zeer gevoelig zijn voor de directe manier waarop u soms reageert. Wees deze maand vooral rond de 12e behoedzaam in omgang met de mensen om u heen. U zult verbaasd staan van de veranderingen die dit gedrag tot gevolg heeft.


Karriëre & beroep
Iemand probeert zich uw succes eigen te maken. Wees op uw hoede, sommige vrienden blijken later vijanden te zijn. In de tweede helft van de maand bestaat er bovendien nog kans op financiële terugslagen. Maakt u zich echter geen zorgen want u zal de touwtjes vast in handen blijven houden. En houd altijd in uw achterhoofd dat na regen zonneschijn komt.


Gezondheid & welzijn
Deze maand bent u echt toe aan een korte vakantie. U bent behoorlijk uitgeput en hunkert naar een beetje rust of een verandering. Een oude vriendin wil u graag begeleiden. Sla dit aanbod niet af, want een beetje verandering is heel goed voor u en bovendien versterkt het de vriendschap. Het beste moment: Vanaf de 15e van de maand.

tweelingen (45 x uitgekomen)

Liefde & Partnerschap
U zou deze maand het kaf van het koren moeten scheiden. De talrijke kansen van de laatste maanden moeten nu overwogen worden. Er moeten beslissingen worden genomen die u beter niet kunt uitstellen. Aan het einde van de maand zal weer meer duidelijkheid in uw liefdesleven komen en bent u minder blootgesteld aan stress.


Karriëre & beroep
Doe de belangrijke dingen eerst en stel dingen die minder belangrijk zijn uit tot later. Er is een project dat u momenteel behoorlijk wat hoofdbrekens kosten. Als u winkelt heeft u de neiging meer geld uit te geven dan u eigenlijk hebt. Ga liever volgende maand winkelen als Venus de scepter zwaait. Dan heeft u minder de neiging om uit frustratie onbelangrijke dingen te kopen.


Gezondheid & welzijn
Zet uw gezondheid a.u.b. niet op het spel! Uw gevoel van verantwoordelijkheid drijft u ondanks ziekte naar kantoor. U wordt slachtoffer van een verwaarloosde ziekte als u ze niet uitziekt. Dat tast uw gezondheid op lange termijn aan. U kunt beter thuis blijven en goed op uzelf letten, bijv. door kruidenthee te drinken en voor de nodige vitaminen te zorgen, dan bent u er tegen het einde van de maand weer helemaal bovenop.

kreeft (39 x uitgekomen)

Liefde & Partnerschap
Zijn er mooiere dingen dan ware liefde? U wordt deze maand heel erg verwend door Amor. De hele wereld verandert in een paradijs. En het beste aan uw grote geluk is dat u het blijft houden ook. Als u momenteel nog niets van het grote geluk heeft gemerkt kunt u er maar beter voor klaar staan want het zal deze maand bij u aan de deur kloppen.


Karriëre & beroep
U zult deze maand een aantal nieuwe contacten kunnen leggen. Deze contacten kunnen heel interessant zijn met betrekking tot uw werk maar ook privé. U hoeft zich deze maand beslist geen zorgen te maken dat u zich verveelt. Daar komt vanaf halverwege de maand nog een grote geldwinst bij die u definitief in de zevende hemel doet wanen.


Gezondheid & welzijn
Er lijkt niets te zijn dat u deze maand terug zou kunnen werpen. U bent helemaal in topvorm. Uw concentratie- en uithoudingsvermogen zijn grenzeloos. Deze gelatenheid laat u de narigheid van de laatste tijd gauw vergeten. Uw geest en uw lichaam herstellen en u ziet er heel goed uit. Ga vooral zo door, het is de moeite waard!

leeuw (25 x uitgekomen)

Liefde & Partnerschap
De kans op een nieuw begin in de liefde is groot. En ook al bent u al lang samen met uw huidige partner kunt u hem nu opnieuw ontdekken. Dat maakt de liefde spannend en opwindend. U kunt hele nieuwe kanten van uw relatie uitleven en ook uzelf opnieuw ontdekken. U gaat een tijd vol passie tegemoet. Verheugt u zich erop!


Karriëre & beroep
Nu kunnen eindelijk de vruchten worden geplukt van de eindeloze discussies van de laatste weken. Opeens loopt alles op rolletjes. U zult deze maand kunnen genieten van alle voordelen die uw werk oplevert. Ook op financieel gebied hoort u bij de winnaars binnen uw teken van de dierenriem. Uw plannen komen uit en u kunt zich verheugen op een mooie winst.


Gezondheid & welzijn
Met volle vaart vooruit – dat is uw devies deze maand. U bent topfit en in opperbeste stemming. Laat uw goede humeur niet door mopperpotten bederven. U zou bijvoorbeeld een aantal dagen met familie of vrienden op vakantie kunnen gaan en van uw geluk genieten. Tank nu zo veel mogelijk energie voor slechtere tijden.

maagd (46 x uitgekomen)

Liefde & Partnerschap
Deze maand loopt u iemand tegen het lijf die uw hele leven op z’n kop zet. Niets zal nog zo zijn als het was. Maar wees niet bang want het wordt onwijs mooi. Uw vuur en uw passie worden aangewakkerd en u waant zich in de zevende hemel. Probeer het echter niet te gek te maken zodat u dit gevoel een tijdje vast kunt houden.


Karriëre & beroep
Deze maand maakt u kans om op uw werk een grote stap vooruit te komen. U barst letterlijk van de energie en daadkracht. Het is nu de juiste moment om plannen te realiseren. Hou daarbij echter wel rekening met de afspraken die u met uw baas heeft gemaakt. Hij staat op het nakomen van afspraken. Toon dus ook nu uw geloofwaardigheid en laat zien dat u het vertrouwen waard bent.


Gezondheid & welzijn
U stelt hoge doelen, u werkt veel en u wilt uitstekende sportprestaties leveren. Te veel? Voor u geen probleem. U bent in topconditie en bereikt ook deze maand al uw doelen. Let alleen wel op gezonde voeding, drink geen alcohol en rook niet. Dat is zelfs voor een energiebom als u schadelijk.

weegschaal (38 x uitgekomen)

Liefde & Partnerschap
Het is voorjaar als u kriebels in uw buik heeft. Aan het begin van de maand wordt u onverwacht verliefd en de 14e zou de dag kunnen waarop u weet: deze en geen andere! Als u een relatie heeft zal zich deze in het midden van de maand verstevigen en op lange termijn stabiliseren.


Karriëre & beroep
Binnen uw werk is de kans op succes deze maand heel groot. U bent een zeer handige zakenvrouw/-man en u zit boordevol goede ideeën. Probeer uw ideeën nóg beter over te brengen. Dan kunt u aan het eind van de maand het mooiste resultaat behalen. Daarbij zou u ook financieel op vooruit kunnen gaan.


Gezondheid & welzijn
Te veel druk op uw werk kan deze maand leiden tot psychosomatische aandoeningen, met name hoofdpijn. Ga vaker naar buiten of geniet van een ontspannende massage. Daarmee kunt u de klachten voorlopig verhelpen. Op lange termijn moet u echter ook wel op zoek naar de oorzaak van deze klachten.

schorpioen (30 x uitgekomen)

Liefde & Partnerschap
Deze maand komt bij u heel veel energie vrij. U zit boordevol charme, bent vol ondernemingslust en u heeft plezier aan het flirten. In het midden van de maand klopt dan eindelijk het geluk aan uw deur. Als u single bent ontmoet u de grote liefde. Maar ook als u in een vaste relatie bent beleeft u intense emoties. Misschien wordt het zelfs een huwelijksaanzoek.


Karriëre & beroep
Van nervositeit en drukte heeft u deze maand weinig last. U lijkt wel onvatbaar voor elk soort van stress en chaos. Concentreert u zich verder op uw werk, dan kunt u groot succes behalen. Ook in omgang met geldzaken bent u deze maand heel handig en u hoeft zich zeker geen zorgen te maken over uw financiën.


Gezondheid & welzijn
U bent zeer productief, soepel en vrolijk. Het is deze maand het juiste moment om iets voor uw gezondheid te doen dat een langdurig effect heeft. Programma’s waar u nu aan begint worden een succes. Denk na over een trainingsprogramma dat bij u past of laat u door een deskundige adviseren. Daarmee bereikt u dat u zich constant goed voelt.

boogschutter (26 x uitgekomen)

Liefde & Partnerschap
De liefde is een merkwaardig spel. Soms is ze de oorzaak dat we in de put raken en soms brengt ze ons in hogere sferen. U heeft deze maand in elk geval zeker geen reden om te klagen. Venus verwent u met pure romantiek. Singles zullen verliefd worden en de liefde in bestaande relaties beleeft een nieuwe bloei. Iedereen bekijkt het leven van de zonnige kant.


Karriëre & beroep
Ga deze maand niet lichtvaardig om met uw financiën. Dat zou namelijk een morele kater op kunnen leveren. Geef geen grotere bedragen uit en doe geen risicovolle beleggingen. Op het werk gaat alles op rolletjes. U bent topfit en u zit boordevol ideeën. Als u momenteel zonder werk bent vindt u deze maand wellicht de baan van uw dromen. De sterren beloven in elk geval groot succes.


Gezondheid & welzijn
Uw heeft een ijzersterke gezondheid. Deze maand komt nog extra energie van Mars erbij, die het gevoel van welzijn versterkt. U zou bergen kunnen verzetten en iedereen willen omhelzen. Probeer desondanks niet te veel hooi op uw vork te nemen. Het zou zonde zijn als deze hoogtevlucht tot een abrupt einde zou komen. Probeer uw energie vooral voor sportieve activiteiten te gebruiken.

steenbok (33 x uitgekomen)

Liefde & Partnerschap
U kunt deze maand flirten naar hartenlust. U heeft een overweldigende uitstraling. Ook voor mensen met een relatie kan deze maand tot een écht highlight worden. Uw partner is verliefder dan ooit en u ziet veel knuffeluurtjes tegemoet. Singles zijn deze maand bijzonder begunstigd door Venus. Geniet van de mooie tijd.


Karriëre & beroep
Plezier hebben mag ook op uw werk. Doe dat maar deze maand, maak plezier op uw werk! Doe werk dat u leuk vindt, flirt met uw collega of ga lekker lunchen. Als u van het leven en uw werk geniet bent u veel gemotiveerder. Veel plezier!


Gezondheid & welzijn
U bent in de eerste helft van de maand nogal humeurig en wispelturig. Denk eens na wat daar de oorzaak van zou kunnen zijn. Vanaf halverwege de maand komt het luchtige wezen en de humor weer terug. Het leven toont zich nu weer van zijn allerbeste kant. Indien u plannen heeft om te stoppen met roken is het moment daarvoor nu ideaal. Jupiter belooft succes.

vissen (30 x uitgekomen)

Liefde & Partnerschap
Uit een kleine flirt zou de grote liefde voort kunnen komen. U moet echter nog wel een beetje geduld hebben. Rustig aan. U kunt nu de vruchten plukken van het werk aan uzelf. U bent veel te weten gekomen over zichzelf en u bent een grote stop vooruit gekomen, daar heeft u nu in de liefde baat van. Deze maand belooft in elk geval een groot succes te worden.


Karriëre & beroep
Wat zijn uw voornemens met betrekking op uw carrière? Plezier in het werk, een goed salaris en zinvol werk? Dus.. – dat heeft u allemaal voor elkaar. U mag ook deze maand buitengewoon tevreden zijn over uw werk. Alles loopt op rolletjes. En als u weer eens twijfels overkomen, denk aan andere mensen die niet zo in het zonnetje staan als u zelf.


Gezondheid & welzijn
In de eerste helft van de maand voelt u zich super lekker. U ziet er goed uit en voelt zich ook goed. Probeer de energie ook in de tweede helft van de maand op peil te houden. Uw fitnessprogramma is zeer succesvol, ga daar zeker mee door. Wanneer u geen zin heeft in de uitputtende work-out doet een lange wandeling eveneens haar werk.

waterman (0 x uitgekomen)

Liefde & Partnerschap
Deze maand is de kans groot dat u uw relatie op een positieve manier kunt veranderen. U heeft deze maand een bijzonder sterk gevoel voor de manier waarop uw relatie in elkaar steekt. Als u open bent voor vernieuwing zal u samen met uw partner een nieuwe horizon ontdekken. Dit is een verrijking voor allebei.


Karriëre & beroep
Wat een sterren! U zou deze maand wel miljonair kunnen worden of tot baas van het bedrijf kunnen worden benoemd. Een salarisverhoging lijkt het minimum dat u nu kunt bereiken. U heeft een buitengewoon zeldzame sterrenconstellatie die groot succes belooft, zowel op het werk als ook financieel. Wees alvast voorbereid op de grote doorbraak.


Gezondheid & welzijn
De sterren geven u heel veel energie. U voelt zich vitaal, lekker en attractief en uw drijfkracht is niet te verslaan. De bekroning ontbreekt echter nog: de liefde. Maar ook daar maakt u goede kansen. U zult een volledig zorgeloze maand meemaken en veel plezier hebben.

Statistieken

Statistieken

Reageer (24)

  • Merchantson

    Leeuw. Laat ik hopen dat het zo is! please please please! ^^"

    9 jaar geleden
  • rvlgirl

    het klopt dat je bij waterman ram krijgt, er is iets miss gegaan sorry, maar dan moet je gewoon naar beneden scrollen voor waterman.

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Huh, ik klikte op waterman en kreeg ram :S

    1 decennium geleden
  • xNyandaful

    Leeuw, en het kan wel kloppen xD
    Tot nu toe heeft mijn uitslag nog gelijk..

    1 decennium geleden
  • GraceStyles

    Steenbok, maar d'r klopt niks van x)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?