Welke katachtige ben jij?

Wil je weten welke katachtige jij bent?


Probeer dan deze quiz eens!!!

Mogelijke uitkomsten

Caracal (54 x uitgekomen)

Je bent een caracal, ofwel woestijnlynx. Je bent een snel roofdier, en je leeft in Afrika. S'nachts jaag je op kleine prooien, zoals konijnen en andere knaagdieren.

Ocelot (81 x uitgekomen)

Je bent een ocelot, ofwel een pardelkat. Je bent een snelle kleine kat. Je leeft in tropische regenwouden en je prooien zijn vogels en knaagdieren.

Moeraskat (29 x uitgekomen)

Je bent een moeraskat ofwel een rietkat. Je bent niet bang om te zwemmen. Je leeft in Azië en je prooien zijn knaagdieren maar ook waterdieren, zelfs vissen.

Poema (17 x uitgekomen)

Je bent een poema ofwel een bergleeuw. Je bent een grote kat, die in Amerika leeft. Je jaagt op vrijwel alle dieren, die kleiner zijn als jou.

Jachtluipaard (24 x uitgekomen)

Je bent een jachtluipaard ofwel cheetah. Je bent een zeer snelle kat. Je leeft voornamelijk in Afrika en op de savanne jaag je op allerlei dieren, zoals gazelles en zebra's.

Luipaard (8 x uitgekomen)

Je bent een luipaard ofwel een panter. Je bent een grote kat, die voornamelijk in Afrika in het regenwoud zowel als op de savanne leeft. Je jaagt op allerlei dieren die in de jungle en op de savanne leven.

Jaguar (4 x uitgekomen)

Je bent een jaguar. Je lijkt zeer veel op het luipaard, maar je hebt grotere vlekken en je bent steviger gebouwd. Je leeft in Amerika, in het regenwoud maar ook in andere bossen. Je prooien zijn allerlei dieren uit de jungle die kleiner als jou zijn.

Leeuw (61 x uitgekomen)

Je bent een leeuw. Je bent een zeer grote kat, na de tijger de grootste. Je leeft in Afrika op de savanne. Meestal leef je samen met andere leeuwen. Je prooien zijn vaak grote dieren, zoals zebra's, buffels en gazelles.

Tijger (40 x uitgekomen)

Je bent een tijger. Je bent de grootste katachtige die er bestaat. Je leeft in Afrika, Indonesië en China, in het regenwoud maar ook op de savanne. Je jaagt op grote dieren, zoals zebra's, gazelles en buffels.

Huiskat (30 x uitgekomen)

Je bent een huiskat ofwel een tamme kat. Je leeft vrijwel overal, omdat je bij mensen woont. Je jaagt op kleine vogels en knaagdieren, maar meestal hoef je dat niet te doen, omdat je al voer krijgt !

Statistieken

Statistieken

Reageer (19)

  • Krullie36

    Jachtluipaard!

    8 jaar geleden
  • Scara

    ocelot die vind ik zo leuk die staat zelf tussen mijn foto's!!

    1 decennium geleden
  • Yoola

    Tijger :)

    1 decennium geleden
  • Tragically

    Tijger :3

    1 decennium geleden
  • Willibrord

    Moeraskat ik ben lekker dik xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?