Wat is jouw favoriete warme drank?

Er zijn veel warme dranken, oké, dat begrijpt iedereen - maar wat zegt jou karakter? Ben jij meer een thee- of koffiepersoon? Er zijn verschillende dranken mogelijk.

Mogelijke uitkomsten

Thee (12 x uitgekomen)

Jou favoriete warme drank is thee: maar natuurlijk! Je hebt een gezonde levenstijl en bent lief en aardig tegen mensen. Thee is sowieso een goede en gezonde drank om te drinken. Je bent goed bezig!

Koffie (10 x uitgekomen)

Jou favoriete warme drank is koffie: en het maakt niet uit of het koffie met of zonder suiker is, of met of zonder melk. Je houd wel van wat pittigs. Koffie is wel verslavend en sommige mensen vinden het stinken. Koffie is alsnog een goede drank om te drinken, als het zonder suiker is: ga zo door!

Warme Chocolademelk (6 x uitgekomen)

Mmm.. warme chocolademelk past goed bij de winter en bij schaatsen.. Én het is jou favoriete warme drank! Warme chocolademelk kan je op verschillende manieren klaarmaken. Een beker chocolademelk in de magnetron verwarmen is het makkelijkst, maar warme melk met cocao en suiker is het lekkerst! Warme chocolademelk is bovendien een voedende drank. Hoe minder suiker: hoe beter.

Warme melk (29 x uitgekomen)

Warme melk in best ouderwets. Het is ook wel vrij simpel. Je moet wel oppassen als je melk opwarmt in een pannetje: laat er geen velletje op komen, dat is ontzettend vies! Warme melk is voedend, vooral als je magere melk gebruikt. Jij houd wel van iets simpels.

Irish/French Coffee (9 x uitgekomen)

Irish, of French koffie is een koffie met drank erin: als je ouder dan 18 bent is dit natuurlijk heerlijk. Je moet wel oppassen met alcohol. Je houd wel van een feestje, en je houd wel van gezelligheid. Zorg wel dat je de preciese afmetingen weet van hoeveel koffie en hoeveel melk, en alcohol. Dan wordt het het lekkerst!

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • Gunderson

    warme melk ieuwwwwwwww gadverrrrr ieuwwwww gadverrr

    9 jaar geleden
  • veraantje

    warme chocomel

    vindt je jezelf saai=beetje rare vraag maar ja

    andere vraag voor jou: wat is normaal? dat kan je ook niet beschrijven want perfect is ook niet normaal

    wel leuke quiz=kado

    1 decennium geleden
  • LenSteamer

    Thee

    1 decennium geleden
  • Petyr

    Irish coffee.

    FUCK YES.
    Dat is lekker.

    1 decennium geleden
  • RedJellyBean

    Thee, klopt ook nog eens C:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?