welk full metal alchemist mensje ben jij

als je full metal alchemist al kent is het wel duidelijk. welk karakter ben jij?
maar voor als je het niet kent, full metal alchemist is een anime/manga. en als je alvast iets erover wilt weten kun je kijken op http://nl.wikipedia.org/wiki/Fullmetal_Alchemist

Mogelijke uitkomsten

Alphonse elric (2 x uitgekomen)

jij bent de jongste van de 2 broers. je bent in veel delen een soort ridder pak zonder lichaam er in. je bent gevoeliger dan je broer (edward elric). veel mensen denken dat jij de outste bent van de 2 omdat jij een stuk groter bent. als je broer overstuur is weer jij hem bijna altijd wel op te beuren. jij kan alchemie gebruiken. jij bent samen met je broer de hond van state alchemists. je broer word de full metal alchemist genoemt maar eigenlijk hoort dat ook bij jou. jullie rijzen veel en hebben geen moeder meer en je vader is weg.(wil je meer weten zoek dan full metal alchemist op op wikipedia ofzo)

edward elric (31 x uitgekomen)

je bent de oudste van de 2 broers. je arm en been zijn van metaal (in meeste episode's) je gaat helemaal door het lint als mensen denken dat jij jonger bent dan je broer(alphonse elric)die groter is. je kan alchemist zonder Transmutation circle. dat is heel bijzonder. als je broer overstuur is probeert je broertje je altijd te troosten. je bent de hond van de State Alchemist (samen met je broertje) en je word bijna overal full metal alchemist genoemd (alhoewel je broertje er ook bij hoort). jullie rijzen veel en hebben geen moeder meer, je haat je vader die weg is. die is ook alchemist maar is geen goede vader geweets ( wil je meer weten zoek dan op wikipedia ofzo full metal alchemist)

gluttony (2 x uitgekomen)

jij bent een Homunculus. dat is geen mens maar een ander wezen. je bent heel kinderlijk en hebt vaak honge. je eet mensen. als je een hap neemt smelt alles weg alsof je mond zoutzuur is. het lekkerste vind je meisjes want die vind je zo zacht. je hoort bij de slechte partij. je vraagt bijna altijd aan lust of je iemand mag eten. als lust er niet is dan vraag je het wel aan een andere Homunculus. (lust is de "baas" van de Homunculussen). je bent heel kinderlijk maar als het mag verwoest je alles wat op je pat komt en eet het op.(een echt monster)

roy mustang (9 x uitgekomen)

je bent roy mustang. je bijnaam is 'Flame Alchemist'. je bent Lieutenant Colonel van state alchemist in het begin van de serie. maar als de elric broers hem tegen komen ben je net colonel geworden. aan het eind van de serie ben je Brigadier General. en ooit hoop je Führer (Generaal van het hele leger)te worden. jij bent de gene die veel opdrachten geeft aan de full metal alchemist(de elric broers). als zij denken dat ze iets goed hebben gedaan houd hij vaak voor zig dat het heel anders gaat dan zij denken. maar later komen ze daar wel achter. dus jij vind het wel leuk om de baas te zijn.

scar (7 x uitgekomen)

je hebt eigenlijk geen naam maar iedereen noemt je scar. je bent een serie mordenaar, maar je dood alleen state alchemists. je komt uit een soort van de mensen genaamt ishbal. je hebt een tatoe op je arm en die heeft krachten. je hoeft alleen maar iemand vas te pakken om hem te doden. als het van een ander materiaal is als metaal is dat ook kapopt. de state alchemist willen juist alle ishbal mensen weg hebben.

winry rockbell (9 x uitgekomen)

je bent een vriendin van edward en alphonse. je houd veel van dingen repareren maar vooral automail armen of benen. (dat is iemand of een dier met een arm of been van metaal) ze is samen ven de broers elric opgegroeit. en repareert/maakt de arm en been van edward en het hele "lijf" van alphonse als het nodig is. je bent eigenlijk een beetje verlieft op edward en bent soms ook best bezorgd. maak je geen zorgen alles komt goed hoor.

alex louis armstrong (1 x uitgekomen)

je bent groot en sterk en helemaal weg van jezelf. je bent een state alchemist en je bijnaam is "Strong Arm Alchemist" en dat vind je helemaal geweldig. als je bijvoorbeeld zelf huild van vreugde ofzo dan knuffel je anderen maar omdat je zo sterk bent lijd dat vaak tot letsel bij diegene. je laat graag je lichaam zien zodat anderen die kunnen bewonderen. Ondanks je humoristische neigingen, kan je zeer ernstig zijn als de situatie daarom vraagt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • artinandwritin

    Ed! Klopt wel een beetje, mensen maken namelijk altijd grappen over mijn lengte en ik hou niet van melk!

    6 jaar geleden
  • Kirisute

    Edward Elric! Lol, hij is egt grappig, een van mijn favo' is en blijft echter Armstrong, maar ook Gluttony is egt geniaal :D

    1 decennium geleden
  • ChibiKiro

    scar x3

    1 decennium geleden
  • RainDancer

    Edo!! (H)
    @ DWF: FMA Rules indeed!

    Baalde zo erg dat er alleen quizzen van FMA waren...
    Dus heb ik maar mijn eigen FMA verhaal gestart ^^
    Wanna read?
    Check my profile!

    1 decennium geleden
  • DWF

    Yay! Alphonse!

    FMA Rules!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?