Welke Cartoon-persoon ben jij?

Garfield, Top Cat, Fred Flintstone, George Jetson, Yogi Bear, Tom, Jerry of Bugs?

Mogelijke uitkomsten

Tom (18 x uitgekomen)

Je bent altijd aan het jagen op Jerry en je baasje is soms trots maar ook soms heel teleurgesteld in je, en dan gaat ze je 8erna!

Jerry (18 x uitgekomen)

Je bent een slimme muis die Tom altijd te slim af is. Omdat je klein bent pas je bijna overal in, maar soms val je wel heel erg op!

Fred Flintstone (4 x uitgekomen)

Je bent lui woont in een rots en hebt een auto die eigenlyk nutteloos is want je moet een stuk rennen voordat hij vanzelf begint te rijden. Je beste vriend is Barny en je dochter heet Pebbles.

George Jetson (3 x uitgekomen)

Je leeft in de toekomst, hebt een robot in je huis wonen en werkt bij een ruimte-job. Je hebt 2 kinderen en een hond, en je auto is natuurlijk een ruimteschip.

Yogi Bear (5 x uitgekomen)

Je bent een beer die leeft in het Jellystone Parc en altijd op zoek naar picknickmanden om te stelen samen met je vriend Booboo.

Top Cat (11 x uitgekomen)

Je woont in de steeg met een aantal andere katten die bij je bende horen:

Choochoo Benny Brain enz. Maar je bent niet zo'n goede vrienden met Agent Dibble, waarmee jij altijd KATTENkwaad mee probeert uit te halen, maar hij probeert je te arresteren.

Bugs (7 x uitgekomen)

Als Bugs Bunny ben je een van de populairste Looney Tunes figuren. Je probeert altijd te ontsnappen aan de jager knabbelend aan een wortel. Soms ben je hem te slim af, de andere keer trap je in zijn val, maar je weet jezelf er altijd weer uit te redden.

Garfield (7 x uitgekomen)

Je woont bij je baasje John en zijn hond Odie. Bent gek op lasagne en jaloers op Odie omdat het lijkt alsof John meer om hem geeft dan om Garfield. Sterker nog, je bent jaloers omdat John een oogje heeft op Liz de dierenarts.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • lukiepuki

    tom! maar persoonlijk vind ik garfield de leukste!!
    doe 1 van mijn quizzen??:X

    1 decennium geleden
  • MODSTTD

    Ik ben jerry, maar ik heet Tom, ik ben mezelf te slim af, haha.

    1 decennium geleden
  • xxImYoursx

    Top Cat, my favorite Cartoon, naja The Flintstones en al die andere van deze quiz vindt ik ook heel leuk, behalve de Jetsons dan!xD

    I(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)BoomerangxD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?